PacPac StudioS - Productie audio, video si fotografie profesionala, Bucuresti

Despre noi

Echipa PacPac StudioS este formata din profesionisti (scenaristi, regizori, directori de imagine, operatori video, editori video, fotografi, reporteri, prezentatori TV, copywriteri, actori, cântareti, make-up artisti) cu studii de specialitate si experienta, care lucreaza în televiziuni sau în companii de profil. Printre colaboratorii nostri apropiati se numara si specialisti în: cinematografie, actorie de teatru si film, productie de TV, radio, productie muzicala, publicitate on si offline.

Ne place sa venim în sprijinul antreprenorilor si companiilor care îsi doresc sa îsi îmbunatateasca imaginea de brand, sa îsi creasca vânzarile si care înteleg beneficiile aduse procesului de promovare prin materiale multimedia de calitate.

Înca din anul 2011 tratam productia foto si video într-o maniera profesionala. Cu echipamente profesionale, cu imaginatie si atentie la detalii ne dorim ca partenerii nostri de afaceri sa fie multumiti si sa se foloseasca cât mai bine de video marketing.  Iar, pe langa productie video, oferim cursuri si workshop-uri cu aplicabilitate directa si imediata în promovare video.
 

Galerie foto
  • ...