Paflora Impex - Servicii de dezinsectie, deratizare, dezinfectie Bucuresti

Dezinsectie

Serviciile de dezinsectie sunt efectuate in conditii de siguranta, cu echipamente si substante de cea mai buna calitate si performanta. Aceste servicii pot fi efectuate in :  locuinte, sedii de firma, birouri, ateliere, depozite, in orice spatiu inchis sau deschis, indiferent de activitatea desfasurata . Respectam in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana. Dispunem de toate autorizatiile si certificarile necesare, precum si de personal calificat.

Cei 22 de ani de activitate in domeniul prestarilor de servicii dezinsectie au dus la dezvoltarea unor metode proprii care permit obtinerea celor mai bune rezultate in conditii de maxima eficienta, fapt care se reflecta in avantajele pe care le oferim clientilor nostri.

Informatii utile despre dezinsectie.

Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor care, pe langa factorul de disconfort pe care il genereaza, sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmitere la om si animale ai unor boli infectioase si parazitare.

Cum se efectueaza dezinsectia?

Metodele de efectuare a dezinsectiei sunt:

  •   Metoda prin stropire;
  •   Metoda vaporizare ;
  •   Metoda prin aplicare de gel.

Metoda prin stropire – insecticidul se dilueaza cu apa si se aplica pe suprafete cu ajutorul unei pompe corespunzatoare. In incaperi substanta se pulverizeaza pe toate suprafetele, pe pardoseala, pe pereti, pe tocurile usilor si ferestrelor.

Metoda vaporizare – cu ajutorul masinilor Pulsfog si a foggerelor reci se transforma solutiile in aerosoli (ceata calda si ceata rece). Aerosolii raman in suspensie in aer, apoi se depun incet si acopera perfect intraga suprafata de tratat.

Substanta activa este uniform distribuita, chiar si in locuri inaccesibile. Aceasta metoda este foarte adecvata pentru tratarea spatiilor largi.

Dezinsectia prin metoda cetii calde sau reci poate fi efectuata in system ULV (volum ultra redus) sau LV (volum redus).

Metoda prin aplicare de gel – Prima faza este monitorizarea nivelului de infestare – prin cercetarea amanuntita a locului de aplicare si cu ajutorul capcanelor cu feromon;   a 2-a faza este aplicarea de picaturi de gel pe intreaga suprafata infestata. Gelul se aplica cu ajutorul unui dispozitiv special. Acest tratament se utilizeaza in special pentru suprafetele unde nu se poate folosi substanta lichida si este eficient in combaterea gandacilor de bucatarie.

Prin aceste metode, utilizand echipamentul corespunzator , se realizeaza nu numai o folosire eficace a substantelor din punct de vedere economic, ci si o aplicare corecta in ceea ce priveste protectia mediului.

Daca aveti probleme cu insectele, nu ezitati sa ne contactati. Compania Paflora va sta la dispozitie.

Galerie foto
  • ...