Premiere, Restaurant - Chiajna / Ilfov

Despre Restaurantul Premiere Chiajna

La bazele restaurantului Premiere se afla experienta dobandita pe parcursul a mai bine de 20 de ani, profesionalismul dar si pasiunea pentru domeniul HORECA.De-a lungul timpului am organizat o multime de evenimente care au fost un adevarat succes, le-am oferit tuturor celor care ne-au ales experiente unice si amintiri care sa-i insoteasca toata viata cu drag.

Dintotdeauna am pus accentul pe calitate dar si pe confortul celor care ne pasesc pragul. In incinta localului nostru respectul, seriozitatea si corectitudinea fata de oaspeti sunt lucruri indispensabile.Fie ca este vorba despre o simpla iesire in oras sau un eveniment important din viata dumneavoastra, noi va putem ajuta. La noi gasiti cele mai rafinate bauturi, mancaruri pentru toate gusturile si desigur, o atmosfera relaxanta si multa voie buna!

 

Preparate mereu proaspete

Intotdeauna folosim pentru pregatirea mancarurilor noastre ingrediente proaspete, de calitate superioara si atent selectionate. Le asiguram tuturor oaspetilor o servire ireprosabila si preparate cu un gust desavarsit.

Punem pret pe calitate

Calitatea ne ghideaza in tot ceea ce facem si reprezinta un atribut fundamental pentru restaurantul nostru. Puteti apela la noi cu incredere atunci cand va doriti servicii ireprosabile, seriozitate si promptitudine.

Livrare in siguranta

Daca nu puteti ajunge la noi, nicio grija. Comanda online mancarea preferata, rapid si foarte simplu iar noi o vom livra direct la birou sau acasa la dumneavoastra in cele mai sigure conditii.

Galerie foto
  • ...