Pilates Boutique

Metoda GYROTONIC

Metoda GYROTONIC® ajuta la  intarirea organismului si ofera posibilitatea de a ajunge la o capacitate maxima de mobilitate si flexibilitate. Prin aceasta metoda se lucreaza cu grija intregul corp, este stimulat sistemul nervos si permite libertatea in miscare printr-o utilizare armonioasa a respiratiei.Un element esential  pentru toate exercitiile este coordonarea dintre miscare si respiratie.

Metoda GYROTONIC® utilizeaza echipamente special proiectate, dezvoltate  de creatorul GYROTONIC EXPANSION SYSTEM®, Juliu Horvath. Exercitiile efectuate pe aceste echipamente se bazeaza pe miscarile naturale ale corpului: acestea sunt miscari continue si repetitive, fara nici o limitare a vitezei de executare, ceea ce permite fiecaruia sa se miste in ritm propriu in coordonare cu respiratia . Pot fi facute diverse ajustari ale  echipamentelor  pentru a se potrivi cu capacitatea fizica unica a fiecarui utilizator. O atentie deosebita este acordata coloanei vertebrale si functionalitatii sale, cu scopul de a permite utilizatorului sa gaseasca si sa imbunatateasca propriul echilibru. Prin urmare, metoda GYROTONIC® este excelenta pentru persoanele care sufera de diferite probleme de spate.

Aceasta metoda este potrivita pentru toate varstele si este accesibila tuturor persoanelor indiferent de  nivelurile de fitness , de la sportivi de performanta, dansatori si pana la persoane in varsta.

Galerie foto
  • ...