Premier Moving & Storage - Mutari locale si internationale Bucuresti

Depozitare mobila in Bucuresti sector 3

Unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferim clientilor nostri consta in punerea la dispozitia acestora a unui spatiu sigur si securizat pentru depozitarea bunurilor. Acest spatiu de depozitare situat in Bucuresti este absolut necesar tuturor celor care trec printr-un proces de mutare sau relocare si au absoluta nevoie de un spatiu in care sa-si depoziteze obiectele, mobilerul sau marfa.

Ce face ca spatiul de depozitare oferit de firma noastra sa fie potrivit pentru dumneavoastra, clientul nostru si nevoile pe care le aveti? In primul rand, faptul ca acest spatiu de depozitare este unul dintre cele mai ieftine spatii de depozitare din Bucuresti, iar in al doilea rand sistemul de monitorizare de care depozitele noastre dispun fac ca bunurile dumneavoastra sa fie in siguranta pe toata perioada depozitarii.

In plus, preturile oferite de noi in ceea ce priveste depozitarea sunt competitive si adaptate nevoilor dumneavoastra. Astfel, tarifarea pentru depozitare in Bucuresti se face dupa cum urmeaza:

  • obiectele personale vor fi tarifate pe metru cub/luna, in functie de perioada dorita de dumneavoastra;
  • marfurile paletate vor fi tarifate pe metru/patrat, palet/zi sau parte din zi.

De altfel, manipularea bunurilor si a paletilor la momentul intrarii/iesirii lor din depozit se va taxa o singura data. La cererea dumneavoastra se pot livra colete / paleti din volumul total al bunurilor sau marfurilor depozitate contra cost.

Toate bunurile dumneavoastra depozitate indiferent de natura lor (mobilier, obiecte personale, marfa) beneficiaza de asigurarea pe care Premier Moving & Storage o ofera in acest caz.

Totusi, atentie, depozitele noastre nu sunt adaptate pentru depozitarea alimentelor. 

Premier Moving & Storage se mandreste cu unele dintre cele mai sigure depozite din Bucuresti si cu oferirea unor servicii de depozitare de inalta calitate care fac ca aceasta companie sa fie una dintre cele mai bune companii specializate in depozitare de pe piata.

Galerie foto
  • ...