Aquaris Print & Promo - Materiale si obiecte publicitare, Bucuresti

Despre firma Aquaris

 

Stimate client virtual,

Iti multumim ca ai accesat site-ul Aquaris. Esti aici deoarece ai folosit in cautarile tale unul din cuvintele cheie ce definesc produsele promotionale si serviciile publicitare pe care noi le oferim. Am ales cuvintele potrivite pentru ca tu sa gasesti un sprijin util si imediat pentru planurile tale de promovare. Pentru a fi mai atractivi si mai relevanti am facut modificari in continutul site-ului, l-am dotat cu noi mijloace de comunicare interactive si l-am conceput in asa incat sa poti gasi cat mai usor produsele de care ai nevoie.

 

Cine suntem?

Aquaris - firma de Advertising din Bucuresti - specializata in servicii de creatie, comunicare prin produse de imagine si productie publicitara.Consilierul si partenerul tau de incredere.

 

Ce iti oferim?

Servicii publicitare si produse promotionale de calitate.La preturi de bun simt.

Aquaris ofera consultanta privind selectia de materiale publicitare si produse promotionale, de reprezentare si protocol, in functie de publicul tinta, de specificul si personalitatea campaniei si de bugetul alocat. Te putem consilia oricand in materie de suporturi publicitare (cartoane si hartii dublu cretate, cartoane speciale: Fedrigoni, Conqueror, Koehler, Cordenons, texturi, gramaje, dimensiuni), procedee de editare, imprimare si personalizare (culori Pantone, CMYK). Te vom ajuta oricand cu un sfat bun pentru ca tu sa ai succesul pe care il meriti.

 

Misiunea Aquaris

Sa creem pentru tine avantaje de piata in competitia cu produsele de imagine ale concurentei.Sa te ajutam sa-ti cresti afacerea, sa-ti eficientizezi activitatea, sa-ti atragi cat mai multi clienti loiali si multumiti.In fine, sa fii recunoscut pe piata ca o firma de prestigiu.

Galerie foto
  • ...