Pro Erudio - Centru de limbi straine, Bucuresti

Cursuri de limba engleza - copii de 4 - 11 ani

Cu cât copilul începe sa învete mai devreme o limba straina, cu atât mecanismele dezvoltate de creier pentru învatarea limbii materne sunt mai usor de reaccesat.
Astfel învatarea se face cu usurinta, natural, iar fluenta si siguranta în exprimare la vârsta adolescentei sunt mai aproape de cele native urmând cursuri de limba engleza pentru copii.

Cursurile noastre pentru copii prescolari si scolari în clasele 0 si 1 sunt distractive si interactive, punând accent pe dezvoltarea exprimarii verbale si întelegerea mesajului audiat, adica pe comunicare în contexte cât mai variate si inedite.

Începând cu clasa a II-a copiii sunt pregatiti sa îndeplineasca si sarcini de lucru mai complexe: scris, citit, exercitii de gramatica si vocabular adaptate vârstei si introduse jucaus (uneori chiar notiuni de gramatica sunt prezentate ca elemente de vocabular), întelegerea mesajului unei povesti, interpretarea de roluri într-o conversatie ghidata, scurte redactari dupa model etc.

Datorita faptului ca toate cursurile noastre de limba engleza pentru copii se desfasoara în grupe mici, profesorul poate acorda suficienta atentie dezvoltarii fiecarui copil, dar poate folosi si dinamica grupului mic pentru a tine ore antrenante în care comunicarea sa se faca într-un mod eficient atât între copii, cât si între profesor si copii.

Galerie foto
  • ...