3D - Deratizare, dezinsectie, dezinfectie, Bucuresti
Dezinsectie daunatori
In climate reci, mustele pot supravietui doar cu oamenii. Mustele de casa se hranesc cu substante lichide sau semi-lichide alaturi de materiale solide care au fost inmuiate. Datorita aportului mare de produse alimentare, acestea depoziteaza fecale in mod constant, fiind unul dintre factorii care face ca insectele sa fie un purtator periculos de agenti patogeni. Ele sunt capabile sa trasporte peste 100 de agenti patogeni, cum ar fi febra tifoida, holera, salmonella, dizenterie bacilara, tuberculoza, antrax si viermi paraziti.Desi sunt muste de casa, limitate de obicei la asezarile umane, ele pot zbura cativa kilometrii de la locul de reproducere. Ele sunt active numai pe timpul zilei si se odihnesc noaptea in colturile camerelor, pe draperii, plafon etc.Mustele se hranesc cu fecale, rani deschise, sputa, alimente stricate, oua si carne. Ele scuipa saliva pe produsele alimentare solide si apoi il suge inapoi.
DescriereMustele sunt adaptate pentru circulatii aeriene si au de obicei au corpuri scurte, aerodinamice. Al doilea segment al toracelui contine aripile si muschii de zbor, este foarte extinsa, cu celelalte doua segmente reduse precum gulerele. Al treilea segment cuprinde mici structuri noduroase la aripile posterioare care ajuta la echilibrul in timpul zborului. O alta adaptare pentru zbor este reducerea numarului de ganglioni neurali si concentratia de tesuturi nervoase in torace.Mustele au capul mobil, ochii mari situati in partile laterale cu alti cinci ochi mici in partea de sus. Antenele iau o varietate de forme dar de multe ori sunt scurte pentru a permite inaintarea in timpul zborului.
Reproducere si dezvoltare
Masculul zboara de obicei deasupra femelei in aceeasi directie dar apoi se intoarce in directia opusa. Acest lucru forteaza masculul sa se intinda pe spate pentru a mentine organele sexuale lipite de cele feminine sau torsiunea organelor genitale masculine care permite ca masculul sa se imperecheze ramanand in acelasi timp in pozitie verticala.Acest lucru face ca mustele sa aiba mai multe abilitati de reproducere decat majoritatea insectelor intr-un ritm mai rapid.Femela depune oule cat mai aproape de sursa de hrana, dezvoltarea fiind rapida permitand larvei sa consume cat mai mult intr-o perioada scurta de timp inainte de transformarea in adult.
In mai multe specii derivate, capul nu se distinge clar de restul corpului. Larvele au mici delimitari intre abdomen si torace si nu au membre, doar niste picioare mici carnoase dintr-un segment abdominal. Aceste lipsuri sunt o adaptare la un mediu bogat in alimente cum ar fi descompunerea materiei organice.
Nimfele pot lua diverse forme, iar in unele cazuri se dezvolta intr-un cocon de matase. Dupa procesul de dezvoltare, mustele traiesc cateva zile si au ca scop principal reproducerea si dispersarea surselor de hrana.
Paianjenii sunt pradatori priceputi, care îsi folosesc pânzele pentru a captura prada. În timp ce majoritatea paianjenilor sunt inofensivi, descoperirea unei pânze de paianjen în casa ta poate fi o experienta nelinistitoare.Scapa definitiv de acesti daunatori apelând la serviciul unei firme autorizate, cu experienta de peste 10 ani.
Nimeni nu vrea sa fie în curtea lor si sa se simta muscat de tântari. Mai mult decât un factor stresant, tântarii sunt vectori cunoscuti ai unui numar de boli potential grave.Daca descoperiti ca aveti tântari în curtea dvs. sau în jurul proprietatii, exista lucruri pe care le puteti face pentru a scapa de ei. Cel mai bun mod este sa contactati societatea 3D DERATIZARE COMPLETA si sa solicitati interventiile noastre de îndepartare si prevenire a tântarilor de acasa sau de oriunde ia-ti întâlnit.Scapa de muscaturi si bâzâit enervant cu ajutorul echipamentului si substantelor noastre, special concepute pentru dezinsectia tântarilor.
Noi va scapam de capuseSolutii profesionale, rapide si eficiente pentru persoane fizice si firme
Peste 13 ani de experienta. Peste 30.000 de clienti multumiti printre care: Synevo, Farmec, Hofigal, Rebu, Unifarm, Camera notarilor publici, Global Plast, Titan Echipamente Nucleare, Draeger Romania, Patiseria Tineretului etc.
Cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la noi
- Preturile noastre sunt excelente iar calitatea produselor folosite este GARANTATA
- Solutiile profesionale functioneaza mult, mult mai bine decat cele din comert
- Folosirea necorespunzatoare a solutiilor poate dauna grav sanatatii
- E posibil sa fie necesara repetarea tratamentului la anumite intervale de timp
- Aplicarea trebuie facuta in puncte cheie pentru eficienta maxima
- Nu renteaza pe termen lung sa pierdeti timp si bani incercand solutii neprofesionale
- Specialistul nostru va va instrui cu privire la preventia pentru reinfestare
Prezenta furnicilor în numar mare este suparatoare în viata dumneavoastra de zi cu zi. Fie ca le-ati vazut prin locuinta sau la locul de munca, acestea pot forma cuiburi atât la exterior, cât si în interior. Ele nu fac parte din categoria daunatorilor, dar pot cauza probleme atunci când foreaza în cladiri în cautare de alimente sau apa si atunci când îsi construiesc cuiburi în casa sau gradina.Tratamentul împotriva furnicilor este de doua feluri:- pulverizare cu insecticid (recomandata unde nu sunt prezente animale de companie sau copii);- tratament pe baza de substanta solida - nu emana miros, nu pateaza si nu este daunatoare omului, animalelor si pasarilor de companie (acvarii cu pesti, câini, pisici etc.) utilizabila în prezenta omului – biodegradabila.În functie de nevoile dumneavoastra, suntem pregatiti pentru a va oferi o eficienta maxima a interventiilor, folosind cele mai bune substante avizate de MINISTERUL SANATATII SI COMISIA NATIONALA PENTRU PRODUSE BIOCIDE.
Dezinsectia viespilor este foarte dificila deoarece este necesara pulverizarea cu insecticid direct pe cuibul acestora. Întepaturile viespilor sunt dureroase, iar pentru persoanele sensibile la toxina secretata de acesti daunatori, pot reprezenta un adevarat pericol si pot întepa mai mult de o data, spre deosebire de albine.Viespile reprezinta un adevarat pericol ce nu poate fi neglijat!De pilda, un cuib de viespi deranjat de un copil poate duce la o tragedie. 10 întepaturi de viespe sunt suficiente pentru a provoca decesul, din acest motiv pastrarea unui cuib de viespi într-o zona circulata de oameni, de copii ori de animale poate fi o dovada de iresponsabilitate.Daca întâmpinati probleme cu acesti daunatori, nu mai stati pe gânduri, sunati la 3D DERATIZARE COMPLETA si va trimitem o echipa specializata pentru efectuarea dezinsectiei.
Chiar daca nu sunt la fel de periculoase precum soarecii sau sobolanii, plosnitele sunt insecte parazite care se hranesc cu sângele omului. În cazul în care nu ai avut pâna acum plosnite si nu stii cum arata acestea trebuie sa stii ca plosnitele au un corp turtit, culoare rosie si au un miros deranjant.Plosnitele sunt niste daunatori care desi la prima vedere sunt inofensivi iti pot face viata un calvar în cazul în care nu iei masuri din momentul în care acestea apar, apelarea la serviciile unei firme specializate, este cea mai eficienta masura pe care o poti lua în aceasta situatie.
Daca aveti ciupituri pe corp si nu stiti din ce cauza, luati în considerare ca e posibil sa aveti plosnite.În acest caz, înarmati-va cu multa rabdare si sunati la o firma specializata.Ce nu ar trebui sa faceti:- nu începeti sa aruncati piese de mobilier unde ati vazut plosnite, crezând ca ve-ti scapa de ele. E posibil sa aruncati mobilierul degeaba;- nu va panicati. Într-adevar, de plosnite scapati greu, dar cu substante si aparatura pe masura le învingem.- nu va mutati din locuinta o perioada, crezând ca vor disparea de la sine. Plosnitele pot trai pâna la 50 de zile fara a se hrani;Cu o experienta de peste 10 ani, suntem pregatiti pentru a va scapa de plosnite.Apelati la 3D DERATIZARE COMPLETA si aflati tot ce trebuie sa faceti într-o astfel de situatie.
Gândacii Negri (gândaci de canalizare)Este o specie omnivora hranindu-se cu orice substanta nutritiva de provenienta animala sau vegetala, care îi este accesibila.Consuma diferite produse alimentare din camari si bucatarii (resturi de mâncare, pâine, carne, mâncaruri, preparate lactate, preferând pe cele mai fermentescibile), din brutarii, magazine de alimente; consuma de asemenea obiecte din hârtie si bumbac, articole din piele etc. din locuinte.Afla cum te putem scapa de gândacul de canalizare!
Indiferent de mediul la care ne raportam, rural sau urban, cu siguranta ati avut de-a face cu acesti paraziti.Fiind de dimensiuni mici, sunt aproape imposibil de depistat la începutul aparitiei lor. În general, îi puteti depista atât prin muscaturile specifice, cât si prin prezenta excrementelor pe asternuturi sau pe alte materiale.Puricii transmit anumite boli, la om gradul de îmbolnavire este minim, dar animalelor de comapnie le pot provoca numeroase probleme de sanatate.Daca la animale se poate evita aparitia acestor daunatori, prin deparazitare, atunci când ajung în locuinta sau în curtea dumneavostra, aveti nevoie de specialisti pentru a va garanta disparitia acestor paraziti.Suna acum pentru mai multe detalii: 0310.051.866