3Deratizare - Deratizare, dezinsectie si dezinfectie Bucuresti

Dezinsectie

...
Cum sa scapi de gandaci

Una din cele mai comune cauze de aparitie a gandacilor este migratia. Acestia pot veni de la vecini, din zona ghenelor, a subsolului sau chiar din exterior. Gândacii pot avea acces prin coloana de tevi, coloana de aerisire, pe sub usile care nu se închid etans, pe fereastra etc. Factori declansatori ai migratieiFocar cu nivel mare de infestare – în momentul în care exista în vecinatate un focar puternic, atunci gândacii migreaza pentru noi surse de hrana si pentru a stabilii noi cuiburi.Tratament facut într-o zona infestata – Daca s-a efectuat dezinsectie în partile comune sau la un vecin care avea probleme, insectele care au supravietuit vor migra catre zone mai sigure. Astfel vor pleca pe caile de acces mai sus mentionate si vor cauta locuri mai sigure pentru cuiburile lor. Din acest motiv recomandam ca în momentul unei dezinsectii la nivel de scara, sa se efectueze tratament de dezinsectie si în apartamente.

PASUL 1 – STOPAREA MIGRATIEI

În prima faza trebuie acoperite caile de acces ale gândacilor din exterior. Cel mai des acestia circula pe coloana de tevi de aceea este necesara acoperirea completa a gaurilor catre coloana de tevi, etansarea în jurul tevilor care ies din perete cu silicon, izolarea gurilor de vizitare chiar si cu o simpla banda de scoci. Pentru o protectie completa se pot monta plase la aerisiri (unde este cazul).

PASUL 2 – CURATENIE

Înainte de a se lua orice masuri împotriva gândacilor, trebuie facuta curatenie. Aceasta trebuie efectuata din doua motive:Eliminarea sursei de hrana a gândacilorPregatirea terenului pentru tratamentul cu insecticid. Dupa tratarea suprafetelor cu insecticid, noi recomandam ca suprafetele sa nu fie spalate pentru o perioada cât mai lunga de timp, mai ales în spatele mobilierului si în zonele în care nu este necesara curatenia zilnica, pentru ca insectele sa aiba timp sa interactioneze cu solutia si sa moara.

PASUL 3 – TRATAMENT PROFESIONAL DE DEZINSECTIE (2 ETAPE)

Dezinsectia se face în tot apartamentul, chiar daca problema este locala doar în bucatarie sau baie. Asa cum am mentionat si mai sus, insectele pot migra în momentul tratamentului si problema se poate muta dupa tratament în zonele netratate. De aceea este necesara dezinsectia în tot apartamentul.

ÎNTRERUPEREA CICLULUI DE REPRODUCERE

Cel de-al doilea tratament are rolul de a întrerupe ciclul de reproducere. Solutiile avizate nu afecteaza oule gândacilor, pentru ca altfel ar fi prea toxice si ar afecta si omul sau animalele. Solutiile folosite de firma noastra sunt avizate de ministerul sanatatii si nu afecteaza omul sau animalele. Perioada de incubatie a oualelor este de 14-21 de zile. La 14 zile dupa primul tratament veti vedea ca apar puii de gândaci. Acesta este momentul pentru cea de-a doua interventie. Astfel gândacii nu mai ajung la maturitate pentru a depune alte oua si procesul de eliminare este complet. Daca s-a urmat pasul 1 si au fost izolate corespunzator toate caile potentiale de acces si se mentin conditii de igiena normale, problema cu gândacii va fii complet rezolvata pe o perioada foarte lunga.

PASUL 4 – ÎNTRETINERE

Pentru masuri suplimentare se pot efectua tratamente de intretinere la un interval aproximativ de 3 luni (de 4 ori pe an

CUM MA PREGATESC PENTRU DEZINSECTIE? 

Va puteti pregati urmând pasul 1 si 2 anume acoperirea gaurilor si curatenia. Echipa noastra de dezinsectie va poate ajuta contra-cost cu pasul 1 în conditiile în care gaurile nu sunt foarte mari, pot fi acoperite cu silicon si nu sunt necesare abilitati de constructor. De asemenea va recomandam ca în bucatarie, sa scoateti vasele din dulapuri înaintea sosirii echipei la fata locului, pentru a facilita tratarea cu solutie si în interiorul dulapului. Puteti pune ulterior înapoi vasele în dulap fara riscuri. Cum am mentionat mai sus, solutia nu afecteaza omul sau animalele.

AM COPIL MIC / ANIMAL DE COMPANIE – TREBUIE SA PLEC DE ACASA?

Solutia este special conceputa penetru a putea fi folosita în mediul domestic: case, scoli, spitale, restaurante, birouri etc. În monentul aplicarii, cât solutia este înca umeda, vaporii pot fi deranjanti pentru persoanele mai sensibile. De aceea dupa efectuarea tratamentului, aproximativ o ora pâna se usuca solutia, recomandam sa parasiti imobilul si sa aerisiti incinta. Puteti deschide ferestrele la orice moment. Solutia nu omoara insectele prin miros ci prin faptul ca formeaza micro-cristale, invizibile ochiului uman, cristale cu care insectele se hranesc si mor. Deci se poate aerisi la orice moment, fara probleme.

Daca urmati pasii de mai sus, eliminarea gândacilor va fi completa si definitiva.

...
Servicii dezinsectie Bucuresti

SCAPA DEFINITIV DE INSECTE

Elimina pericolul dat de prezenta insectelor printr-o dezinsectie profesionala cu substante ecologice ce nu afecteaza omul, copiii sau animalele.