Carpeta Ro Grup - Covoare, mochete si traverse Bucuresti

1340 Lila oval

...
1340 Lila oval

Colecţie de covoare din fir sintetic 100% Polypropylene combinat cu fir Frise.

Elemente geometrice simple în combinaţie cu pluşul înalt, pînă la 4,5 cm, redă acestei colecţii un stil modern şi progresiv.

Avantajul covoarelor Shaggy constă în plăcerea atingerei, ce crează comfort şi căldură în interier

...
Colectia:Camea / Titlu:30241-41055

Colecţia de covoare din fir sintetic 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt de o desitate medie şi sunt rezistente la trafic. Designul covoarelor este clasic European, inspirat din stilul Baroco si Rococo ce decoreaza orice interior.

...
Covoare Sintetice Lotus

Colecţia de covoare din fir sintetic 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt de o densitate medie şi sunt rezistente la trafic. Designul covoarelor e alcatuit din figuri geometrice şi florale ce ar decora orice camera moderna.

...
Covoare Sintetice Kids

Colecţia de covoare din fir sintetic 100% Polypropylene Heat-Set. Covoarele din această colecţie sunt create intr-o gama de culori aprinse, cu desene vesele. Aceasta colectie va decora orice camera pentru copii, oferind o atmosfera pozitiva si călduroasa.

...
Covoare Sintetice Super Shaggy

Colecţia de covoare din fir sintetic 100% Polypropylene. Pluşul pufos cu înălţimea pînă la 4.5 cm şi culoarea albă a colecţiei crează senzaţii de comfort special, uşurinţă şi căldură. Avînd rolul unui decor practic, covoarele din colecţia Super Shaggy contribuie la formarea unui stil unic, modern şi comod în interior.

Categorii
Date de contact
0771641505
Soseaua Progresului,, Nr. 151-171 (incinta Liberty Center) Sector 5, Bucuresti
Distribuie