Geodetic Technologies Consulting - Cadastru, topografie si geodezie Bucuresti, Ilfov

SERVICII DE CADASTRU

...
SERVICII CADASTRU

Cadastru si intabularea unui teren sau imobilul (casă, apartament etc.) conduce la atestarea dreptului de proprietate asupra acestuia. Fie că este imobil sau teren trebuie să vă intabulati dreptul de proprietate. Nu ezitati sa ne contactati, să obtineti legal dreptul la proprietate.

  Cadastru si intabulare

Realizăm lucrări de cadastru si intabulare pentru terenuri, apartamente, constructii în Bucuresti si judetul Ilfov.

 

  Cadastru edilitar

Executăm lucrări de cadastru edilitar. Prin cadastrul edilitar se realizează inventarierea si evidenta sistematică a dotărilor edilitare subterane, de suprafată si supraterane atât sub aspect tehnic (cantitativ) cât si sub aspect calitativ (economic).

 

Alipire si dezmembrare

Alipire si dezmembrare imobile: terenuri, apartamentări si reapartamentări în Bucuresti si judetul Ilfov.

 

  Retele tehnice

Dotările edilitare se referă la retelele tehnice care deservesc locuintele, ansamblurile sociale, institutiile , agentii economici precum si retelele tehnice industriale din spatiul urban.

 

Rectificări/actualizări

Rectificări/actualizări cadastru sau carte funciară. Actualizarea destinatiei de folosintă a terenului – trecerea din extravilan (E) în intravilan (I) în Bucurestis i judetul Ilfov.

  Consultare/informare

Consultare/informare documente OCPI – Obtinere duplicat cadastru, Extras de carte funciară, Identificare număr cadastral/ carte funciară, planuri 1:2000, planuri 1:500, ortofotoplanuri, eliberare coordonate.

Categorii
Date de contact
0761628944
Str. Padurii, nr. 8, Dudu-Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie