Acon Flooring - Comercializare si montaj linoleum si covor pvc, Bucuresti

Covor pvc

...
Colectia Smaragd

Colectia Smaragd este destinata zonelor cu trafic greu, fiind un covor pvc foarte rezistent si in acelasi timp foarte usor de intretinut. Colectia Smaragd indeplineste toate cerintele pentru cea mai inalta clasificare din punct de vedere al rezistentei la trafic cat si al intertinerii in timp. Colectia Smaragd este alcatuita din 71 de culori impartite in patru colectii de design diferite

...
Sarlon quartz legend

Acest covor pvc combina stilul cu tehnologia pentru ca pardoseala dumneavoastra sa ofere o imagine si o stare de bine. Combinand efectele estetice cu paleta de 24 de culori Salon Quartz ofera cele mai inalte caracteristici tehnice.

...
Sarlon tech canyon

Sarlon Tech Canyon este un covor eterogen care combina o buna izolare fonica cu o buna rezistenta la poansonare si o buna rezistenta la alunecare cu o intretinere usoara. Poliuretanul ranforsat si pvc-ul PUR cu minerale inglobate ofera un incredibil R10 pe scara rezistentei la alunecare, iar suportul din spuma ofera pe langa un plus de confort si o buna izolatie fonica. Aceste caracteristici fac Sarlon Tech Canyon principalul candidat pentru utilizare in spatiile medicale dar in acelasi timp si in alte zone supuse la trafic intens.

Categorii
Date de contact
0726446566
Str. Feleacu, Nr. 2, Sector 1, Bucuresti
Distribuie