Alchimeia - Clinica de Recuperare Medicala, Iasi

Masaj

...
Masaj terapeutic

Masajul terapeutic este o forma de terapie prin care tratam durerile musculare si eliminam punctele de tensiune, de declansare a durerii de la nivel muscular, stimulând astfel cresterea irigatiei sangvine în zona si implicit amplificam procesele de oxigenare si nutritie ale muschiului.

Ce are la baza masajul terapeutic?

Care sunt principalele afectiuni în care este indicat masajul terapeutic?

...
Masaj de relaxare

Intuitiv, ne dam seama ce este un masaj relaxant, placut, dar la nivel micro cu ce ne ajuta acest tip de masaj? Ei bine, pe lânga puternicul impact de la nivel fizicpsihic si emotional, pe care îl are asupra noastra, masajul de relaxare stimuleaza si procese chimice precum eliberarea de endorfine si de serotonina cu multiple beneficii în starea noastra de sanatate.

Masajul de relaxare se bazeaza pe tehnici adaptate fiecarui pacient, tehnici specifice de detensionare fizica, psihica si emotionala. Principalele beneficii pe care le putem observa în urma unui masaj de relaxare sunt:

...
Masaj anticelulitic

Celulita este afectiune ce poate interfera cu calitatea vietii, având atât un impact fizic, cât si unul emotional. Mai frecventa în rândul femeilor, celulita poate sa apara sub diverse forme, unele care pot conduce la disconfort si durere sporita, precum si la un aspect neplacut al pielii, care îsi pierde elasticitatea si fermitatea. 

Aceasta tehnica de masaj este conceputa pentru a îmbunatati circulatia si pentru a reduce retentia de lichide prin descompunerea depozitelor de grasime. Principiul cel mai important al acestui tip de masaj este oferirea unei alternative neinvazive la alte tratamente, o alternativa eficienta si care nu produce disconfort. 

În urma masajului anticelulitic efectuat în mod regulat se obtine o piele mai fina si mai tonifiata, astfel ca putem accentua si principiul încrederii în propria persoana, printr-un aspect fizic mai placut.  

Putem enumera, pe scurt, unele dintre cele mai importante beneficii ale masajului anticelulitic:

Aceste beneficii se mentin, de obicei, pe termen lung. Conditia este ca pacientul sa apeleze în mod regulat la terapia prin masaj anticelulitic si sa adopte un stil de viata cât mai sanatos si mai echilibrat.

 

https://alchimeia.ro/masaj-anticelulitic/

 

Categorii
Date de contact
0752546386; 0332410261
Str. Sf. Lazar, nr. 1, (intre SRI si Casa Judeteana de Pensii Iasi), judetul Iasi
Distribuie