Am Customs - folie auto, colantari auto Bucuresti

Alte servicii

...
Inscriptionare oglinzi auto

Inscriptionare oglinzi auto in Bucuresti sector 6. Sablam oglinzi fabricate din sticla sau din plastic.

Puteti achizitiona de aici oglinzi auto si noi va ajutam cu acest sistem antifurt.

Va recomandam sa scrieti pe oglinda numarul de sasiu al autovehicolului. Daca trecem numarul de inmatriculare si va ganditi sa vindeti masina si sa pastrati numerele sau cumparatorul o sa fie din alt oras atunci vor aparea diferente.

Ne gasiti pe Strada General Petre Popovat 37 – 39, sector 6, Bucuresti, Romania, punct de reper Showroom Emag, cartier Crangasi, Regie.

Oglinzile nu trebuiesc demontate de pe masina pentru a le inscriptiona.

Procedura este foarte simpla si nu dureaza mai mult de 15 minute. Pentru mai multe detalii va rog nu ezitati sa ne contactati. Oferim suport si informatii la telefon.

...
Polish faruri profesional si aplicare folie

Pastreaza aspectul nou al masinii tale cu ajutorul foliei de protectie, alege serviciul de aplicare folie faruri si protejeaza farurile masinii tale perioada indelungata. Folia de protectie PPF de la LLumar mentine farurile noi, le protejeaza de criblura, stratul protector UV previne matuirea si ingalbenirea acestora, daca farurile masinii tale sunt deja matuite si ingalbenite le vom reda stralucirea cu un polish de faruri profesional dupa aplicarea foliei garantam ca farurile vor ramane ca noi minim 7 ani pentru folia LLumar PPF , si 6 luni pentru folia de faruri GRAFITYPE.

Polish si aplicare folie de protectie cu garantie 2 ani – 200Lei Polish si aplicare folie de protectie cu garantie 5 ani – 300Lei

garantam ca farurile nu se vor ingalbeni sau matuii pe toata perioada garantiei

*ne rezervam dreptul de a modifica pretul in functie de complexitatea lucrarii