Aquarys - Comercializare,montaj, service Aer Conditionat Bucuresti

Aer Conditionat Duct

...
Aer Conditionat coloana

Aparate de aer conditonat de tip coloana –  sunt recomandate pentru încaperile largi, comune, cum ar fi: lobby-urile de hotel, holurile de cinematograf. Ele dispun de o putere frigorifica destul de mare, care este distribuita de la nivelul podelei, pe toata suprafata salii. Se recomanda  sa fie evitata montarea în locurile de maxima concentrare a oamenilor, precum în apropierea caselor sau la masa administratorului, întrucît, în primul rînd, oamenii vor fi o piedica în distribuirea corecta a aerului, si în al doilea rînd, oamenii pot sa raceasca.

Reprezinta una din solutiile ce pot fi aplicate pentru climatizarea spatiilor mari, care nu au fost prevazute initial cu sisteme de climatizare. Sunt compuse dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Pot fi de tip ON-OFF sau INVERTER, cele cu tehnologia Inverter avand un consum electric mai redus cu pana la 40% decat cele on-off. Capacitatile lor variaza de la 18000 BTU pana la 60000 BTU.

Aparatele de aer conditionat de Coloana ON/OFF se integreaza cu usurinta in decorul incaperii.,iar aerul curat si proaspat este asigurat prin functia de purificare si prin performantele ridicate de racire.

Aparatele de aer conditionat de tip Coloana Inverter sunt de o calitate superioara aparatelor de aer conditionat Coloana ON/OFF datorita faptului ca au un consum de energie mai redus, desi costul acestora este mai crescut.