Aqua Swim - Club sportiv inot Bucuresti

Cursuri copii

...
Cursuri inot copii

Copiilor le place la nebunie apa si totusi de multe ori le e frica sa înoate. Ofera-i copilului tau sansa de a învata, înca de la început, tehnicile corecte de adaptare la apa si înot. Instructorii nostri profesionisti stiu sa-i faca pe copii sa treaca bariera apei si sa ajunga sa iubeasca înotul. 

Este important sa te asiguri ca lectiile de înot pentru copii sunt oferite de instructorii calificati si ca programul este adaptat pentru vârsta si nivelul de înot al copilului tau. De aceea la Aqua Swim oferim doar personal calificat si antrenori cu un înalt nivel profesional.

Daca înveti de mic sa înoti corect, o sa înoti toata viata de drag. S-ar putea sa ajungi sa faci si performanta sportiva. Dar înainte de orice, corpul unui copil se va dezvolta si va creste armonios, puternic si sanatos. Dincolo de beneficiile fizice ale înotului, copilul tau va experimenta o stare de bine în bazin – se va bucura de apa si se va juca evoluând în diferite stiluri de înot.

La Aqua Swim, clasificam programele de înot pentru copii în functie de vârsta si nivelul de abilitate al înotatorului. Aceasta metodologie ne permite sa asiguram un nivel adecvat de abilitati pentru fiecare faza de dezvoltare a copilului si sa pastram o durata de clasa potrivita pentru capacitatea fizica si atentia copilului.

 

Categorii
Date de contact
0725824668
Bd. Poligrafiei, Nr. 3, Sector 1,
Distribuie