Ascensorul Bucuresti - Intretinere, revizie si reparatii ascensoare

Ascensoare de Persoane

...
Ascensoare hidraulice

Oferta de ascensoare hidraulice este destinata cladirilor cu regim mic de inaltime, iar performanta de calitate si operarea silentioasa constituie o garantie la un pret scazut.

Aceste tipuri de ascensoare sunt concepute pentru cladiri de locuinte pana la maxim 6 statii unde traficul este redus.

  • cursa maxima: 22 m;
  • viteza: 0,5 – 1 m/s;
  • sarcina: 160 – 1.000 kg (2 – 21 pers.);

...
Ascensoare electrice fara camera masinii

Ascensoarele fara camera masinii (machine Room-less –MRL ) reprezinta o solutie tehnologica revolutionara, cu toate componentele amplasate in putul ascensorului, iar panoul de comanda pe tocul usii de la ultimul nivel.

Sistemul de tractiune are in compunere un motor sincron,fara reductor,ceea ce face ca randamentul sistemului sa fie net superior troliului clasic, iar de aici rezulta o economie importanta de curent.

  • Cursa maxima: 60 m
  • - Viteza de transport:1 – 1.6 m/s;
  • - Sarcina: 320 – 2.000 kg (4 – 26 persoane)

...
Ascensoare electrice cu camera masinii

Amplasate in cladiri prevazute cu camera masinii, ascensoarele electrice sunt disponibile pentru regim de inaltime mediu si inalt (incepand de la 4 statii), unde performanta de capacitate si viteza reprezinta o necesitate. Aceste tipuri de ascensoare sunt construite conform normelor europene, iar ASCENSORUL SA ofera consultanta pentru diverse situatii specifice inca din faza de proiect a cladirii. cursa maxima: 105 m viteza: 1 – 2,6 m/s; sarcina: 160 – 2.000 kg (2 – 26 pers.);