Asociatia Elder Care

ASOCIATIA ELDER CARE

...
Despre noi

ASOCIATIA ELDER CARE este o asociaĹŁie nonprofit din România, al cărei scop este promovarea responsabilităţii sociale prin dezvoltarea de activităţi şi proiecte menite să  îmbunătăţească calitatea vieĹŁii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaĹŁi social sau care se confruntă cu probleme majore de sănătate.

Misiune

Misiunea Elder Care se va concentra pe dezvoltarea de acĹŁiuni  care susĹŁin respectarea principiilor drepturilor omului.

Viziune:

Viziunea AsociaĹŁiei Elder Care este de a îmbunătăţi calitatea vieĹŁii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaĹŁi social sau care se confruntă cu obstacole majore de sănătate si de a contribui la reducerea progresivă a numărului persoanelor vulnerabile prin incluziunea socială a acestora, indiferent de vârstă, sex şi naĹŁionalitate.

Valori

Onestitate: AsociaĹŁia Elder Care susĹŁine şi crede în relaĹŁiile interumane bazate pe sinceritate; Pentru constructia si durabilitatea relaĹŁiilor dintre oameni este esenĹŁial un comportament corect şi responsabil, precum şi  respectarea adevărului şi a dreptăţii.

Demnitate: Demnitatea reprezintă unul dintre drepturile fundamentale ale omului. Ea nu trebuie sa fie niciodată condiĹŁionată de împrejurări, provenienţă socială sau stare materială. Numai prin respectarea demnităţii şi printr-un comportament responsabil putem construi relaĹŁii sociale armonioase şi durabile.

Implicare: Numai prin implicare, prin efort, pasiune şi o sinceră dedicare putem transforma munca noastră într-o valoare, şi crea relaĹŁii umane stabile.

Responsabilitate şi respect: Responsabilitatea şi respectul sunt bazele acţiunii etice şi constiente. Rezultatele constructive sunt consecinţa asumării faptelor noastre, al modului de raportare la ceilalţi cu grija şi respect.

Categorii
Date de contact
0768615441
Str.Ciresului, nr.16C, Fundeni, judetul Ilfov
Distribuie