Austing Com - Materiale si organizare a apararii impotriva incendiilor, Bucuresti

STINGATOARE INCENDIU

...
Stingatoare portabile cu pulbere

Se utilizeaza la stingerea începuturilor de incendii din clasele A, B, C, în spatii închise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pâna la 1000 V. RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu. ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune. AGENTUL DE STINGERE - pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. GAZUL PROPULSOR - azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

...
Stingatoare portabile cu spuma mecanica

Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A, B, in spatii inchise sau deschise (statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave etc.). RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu. ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu mâner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune. AGENTUL DE STINGERE - solutie spumanta floroproteinica, asigura stingerea cu eficienta maxima pentru focarele de tip A, B. Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. GAZUL PROPULSOR - azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

...
Stingatoare transportabile cu pulbere

Stingatoare transportabile cu pulbere presurizate permanent Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V. Se utilizeaza cu eficienta maxima in zone cu arii intinse si potential mare de risc la incendiu. Sunt usor de manevrat de o singura persoana. Jetul de pulbere este suficient de puternic si performant, permitand rezultate optime in actiunea de stingere, chiar si de catre o persoana mai putin experimentata. RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat, sau din aliaj de aluminiu. ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune. AGENTUL DE STINGERE - pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. GAZUL PROPULSOR - azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura. DETALII TEHNICE: » Presiune de lucru : 14 bar » Presiune de proba : 25 bar » Control presiune : vizual pe manometru » Temperatura admisa : -20°C ... + 60°C

...
Stingatoare cu spuma aeromecanica

Stingatoare cu spuma aeromecanica

...
Stingatoare transportabile cu spuma

Stingatoare transportabile cu spuma

...
Stingatoare cu dioxid de carbon

Stingatoare cu dioxid de carbon