Belvedere Grand BallRoom - Salon evenimente Clinceni, Ilfov

Saloane

...
Salonul Diamant

Capacitate : 200 de persoane ce poate fi extinsa

Salonul Diamant din cadrul Belvedere on Lake Grand Ballroom este cel mai mare dintre cele trei saloane ale locatiei si ofera conditiile ideale pentru un eveniment de neuitat, fie ca este o nunta, un botez sau o petrecere corporate.

Dispune de un ring generos de dans, acces la o gradina superba cu o mini cascada si la ponton. Ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte petreceri in gradina din fata salonului.

...
Salonul Rubin

Capacitate : 150 de persoane

Salonul Rubin din centrul de evenimente Belvedere on Lake Grand Ballroom este un spatiu modern si elegant, perfect pentru organizarea de nunti, botezuri sau petreceri corporate.

Participantii la evenimente dispun de acces la o gradina pe malul lacului si la ponton.

In gradina din fata salonului Rubin se pot organiza ceremonii de cununii in aer liber sau alte evenimente.

...
Salonul Crystal Water

Capacitate – pana la 140 de persoane in interior; in cazul in care se aseaza mese in exterior in jurul piscinei capacitatea poate creste pana la 200 de persoane

Salonul Crystal Water din cadrul Belvedere on Lake Grand Ballroom dispune de acces la terasa,  5 foisoare si o piscina de 150 metri patrati, oferind cadrul de vis pentru o nunta la piscina.

Ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte evenimente in aer liber, cu varianta relocarii evenimentului in interior.

Categorii
Date de contact
0745286022; 0740222555
Str. Carierei, nr. 58, (5 km de Bucuresti), Clinceni, judetul Ilfov
Distribuie