Bianca - case lemn Ilfov

Proiectare

...
Proiectare case lemn

Habitat Eco Structuri SRL va ofera servicii complete de proiectare a structurilor din lemn pentru toate tipurile de case din lemn.

Proiectarea caselor din lemn si structurilor din lemn  se realizeaza cu programul de proiectare si calcul structural  pentru constructii din lemn RoofCon TrussCon in conformitate cu normativele romanesti in vigoare si Eurocod 5.

Proiectarea structurala pentru casele din lemn se executa in 3D. Toate proiectele structurale din lemn sunt executate in baza proiectelor de arhitectura, respectand cu strictete detaliile propuse de arhitect. In plus, dumneavoastra aveti  posibilitatea de a vizualiza proiectul structural in 3D pe calculatorul dvs.

Habitat Eco Structuri va pune la dispozitie gratuit un program de vizualizare 3D RoofCon Viewer 2013  ; pentru instalare urmati pasii din manualul de instalare

...
Proiectare hale lemn

Suntem lideri de piata in proiectarea si productia halelor de lemn in sistem grinzi cu zabrele, avand cel mai experimentat departament de proiectare hale din lemn din Romania.

Programul de proiectare si calcul structural al lemnului, RoofConTrussCon, impreuna cu tehnologia utilizata in fabricarea grinzilor cu zabrele asamblate cu placi multicui, permit proiectarea si executia de hale pe structura din lemn cu deschideri foarte mari, de pana la 45 m, fara reazame intermediare.

Proiectarea structurala pentru halele din lemn respecta cele mai riguroase standarde de siguranta, valorificand la maxim avantajele lemnului ecarisat de esenta rasinoasa.