Centrul de Evenimente Bucuresti

Servicii

...
Sala de evenimente Romania

600 de locuri pe scaune (aprox. 422 persoane la mese), scenă evenimente, amplificare audio, proiecție video, lumini de scenă configurabile, aer condiționat, etc.

...
Dotare tehnica specifica evenimentelor corporate

Acces internet, imprimantă laser monocrom și color, amplificare audio, proiector video, etc. Sălile pot fi dotate cu echipament IT (laptop-uri) pentru fiecare participant în parte (până la 100 de persoane).

...
Sali de seminarii, sedinte, prezentari, training

Oslo (250 pers), Berlin (150 pers), Roma (120 pers), Paris (50 pers). Complexul beneficiază de mai multe săli mici de evenimente configurabile după nevoile dumneavoastră. Cu mese de ședință sau scaune așezate pentru prezentare cu ecran de proiecție.

...
Activitati de timp liber, team building, sport

În acest scop complexul este dotat cu spații de odihnă și relaxare, la marginea complexului este pădurea Țegheș, iar la 10 minute râul Argeș.

...
Servicii de alimentatie si catering

În cadrul complexului, pe perioada evenimentelor, se pot servi gustări calde și reci, cafea, băuturi răcoritoare, etc. Pentru mese complete puteți folosi serviciul nostru de catering unde beneficiați de flexibilitate maximă cu privire la meniu.

...
Locuri de Parcare

Centrul de Evenimente, Nunți și Conferințe București a fost dotat cu locuri de parcare special amenajate pentru dumneavoastră și oaspeții evenimentului dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji de costuri pentru că acestea au fost onorate prin încrederea pe care ne-ați acordat-o și prin recunoștința noastră pentru că ați ales Centrul de Evenimente, Nunți și Conferințe București.