Culinaryon - Scoala de bucatari Bucuresti

Cursuri culinare

...
Bucatarie Japoneza

Va gânditi la sushi când sunteti intrebati despre bucataria japoneza? Acest lucru nu este o surpriza, deoarece orezul este principalul ingredient din Japonia, care este utilizat pentru o varietate de mâncaruri japoneze nationale si chiar si deserturi. La cursurile noastre culinare vom debloca secretele sushi-urilor, introducându-va in una dintre cele mai misterioase si mai elegante bucatarii din lume. Bucataria japoneza este o imagine a diversitatii si a gustului deosebit. Difera de oricare alta prin natura minimalista, portionarea eleganta si combinatiile neobisnuite de arome. Ingredientele tipice sunt orez lipicios sau crud, alge, ciuperci, soia, wasabi si o mare varietate de fructe de mare, cum ar fi somonul, tonul, anghila, crustaceele sau crevetii. Conform traditiei japoneze, numai produse proaspete si ecologice pot fi folosite pentru gatit, în timp ce scopul principal al unui bucatar-sef este sa pastreze gustul original al ingredientelor. Nu se pune sare în feluri lede mâncare si toate aromele apetisante sunt aajutate de mirodenii si alge marine. Sushi si rosiile sunt unele dintre cele mai versatile feluri de mâncare pe care le gasiti în bucataria japoneza - delicioasa Philadelphia cu brânza topita, delicatul Hosomaki în wrap cu castraveti, ton sau umplut cu somon, Tamago-makki rafinat cu omleta japoneza în interior, de ton si de ceapa - sunt doar câteva dintre felurile care merita mentionate. Descoperiti traditiile gastronomice ale Tarii Soarelui Rasare si deschideti o noua lume a gusturilor unice si aromei exotice la cursurile de gatit din bucataria japonez! Veniti si faceti primul dvs. sushi si experimentati cu umpluturi noi - bucatarii nostri vor avea totul pregatit si gata pentru a va începe calatoria în minunata Japonie.

...
Bucatarie spaniola

Paella, Tortilla, Tapas, Gazpacho... Ti se face foame când auzi aceste cuvinte? Spaniolii stiu cu adevarat cât de bine ar trebui sa fie gatita mâncarea gustoasa - bucataria lor este extrem de vie, debordand de culori, cu arome ce explodeaza la fel ca temperamental iberic! Pentru a descoperi cu adevarat istoria si traditiile Spaniei, trebuie sa încercati felurile sale de mancare delicioase. Alaturati-va cursurilor de gatit din bucataria spaniola de la CulinaryOn, unde puteti învata sa gatiti si sa mâncati intr-o experienta culturala cu adevarat senzationala! Mâncarurile spaniole variaza de la o regiune la alta, dar sunt pregatite în mod similar cu ajutorul uleiului de masline, usturoiului, numeroaselor mirodenii si ierburi aromate. Paella aromata si nutritiva într-o tigaie mare, insemnand orez cu diferite tipuri de fructe de mare, melci, legume si, uneori, vin, a devenit simbolul bucatariei spaniole. Exista mai mult de 300 de retete de Paella! În mod traditional, fiecare masa începe cu mici aperitive - Tapas, care pot fi facute din sunca, carne, peste, legume, masline, brânza pe bucati mici de pâine la gratar. Apoi, reîmprospatati-va cu Gazpacho, o supa rece groasa din rosii si ardei. Pentru felul principal, pe lânga Paella, este necesar sa încercati mâncaruri picante si savuroase, cum ar fi Pui Chilindron în chili, ceapa si sos de usturoi. Iubesti fructele de mare? Crevetii, midiile, tonul, stridiile, calamarul, hamsiile si dorada sunt folosite pe scara larga ca ingrediente pentru multe preparate spaniole. Pentru desert, bucurati-va de o combinatie fantastica, Crema Catalana. Dar ce inseamna cu adevarat o cina spaniola fara un pahar de Sangria proaspata? La sfârsitul cursurilor noastre, toata lumea se va aduna la masa, va bea in cinstea Spaniei însorite si va împartasi secretele culinare învatate! Aceasta bucatarie colorata si delicioasa merita cu siguranta invatata, asa ca rezervati-va un loc la cursurile de gatit spaniole si pregatiti-va pentru o experienta culturala plina de viata!

...
Gastronomie din intreaga lume

Va oferim un festin pentru stomacul dvs. daca participati la cursurile noastre culinare de preparare a ingredientelor dvs. preferate. Deci, pentru amatorii de deserturi oferim o mare varietate de preparate: de la tiramisu clasic la zabaion? cu fructe proaspete de padure. Iar pentru iubitorii de carne preparam o tocana de miel delicioasa, scoici, porc suculent si multe alte bunataturi de ti se topesc in gura.
 Bucatarie spaniola

Retete gusotase si delicioase din bucataria Spaniola, gatite impreuna cu cei mai buni bucatari.

Bucatarie japoneza

Gatiti impreuna cu cei mai buni bucatari preparate din meniul bucatariei Japoneze

Mancaruri sanatoase

Nu numaram calorii - pregatim delicioase, usoare, gustoase, suculente, picante si total diferite feluri de mancare sanatoase pentru a va incanta gusturile!

Bucatarie Chineza

Nu exista alta bucatarie în lume care sa prezinte diversitatea si unicitatea gustului precum bucataria chineza.

Scoala bucatarilor juniori

Cursuri de maestru culinare emotionante pentru copii de la 4 ani.

Arta culinara pentru incepatori

Bucatarii CULINARYON descopera potentialul tau culinar si cu indemanare si msiestrie va invata sa gatiti preparate culinare de inalt nivel.

Bucatarie ruseasca

Ce stii despre bucataria rusa? Nu este vorba doar de Borsch, Blinis cu caviar sau salata Olivier

Categorii
Date de contact
0737300301
Sos. Pipera, nr. 48, Hangar 5, Sector 2, Bucuresti
Distribuie