Custom Land Survey - topografie si cadastru Bucuresti

Topografie

...
Servicii topografie

Firma noastra ofera servicii topo-geodezice de calitate, conform termenelor stabilite. Combinam cunostintele si experienta echipei noastre de lucru alaturi de tehnologia moderna folosita pentru a satisface si cele mai pretentioase cerinte in domeniu.

Principalele servicii topo-geodezice pe care le realizam sunt:

  • Trasarea limitelor de proprietate;
  • Planuri de situatie/ridicari topografice;
  • Asistenta topografica in executia santierelor;
  • Urmarirea comportarii in timp a constructiilor.
  • ...
    Trasarea limitelor de proprietate

    Cadastrul este un sistem unitar si oblogatoriu de evidenta si inventariere sistematica a tuturor bunurilor imobile de pe teritoriul tarii, din punct de vedere cantitativ, calitativ si juridic, precum si prezentarea acestora in planurile cadastrale si in documentele cadastrale.

    De multe ori, situatia din planurile cadastrale nu coincide cu cea din teren si acest lucru apara din cauza unei materializari eronate a limitelor de proprietate.

    Fiecui numar cadastral ii este asociat un set de coordonate unic, ce defineste pozitia sa in teren. De cele mai multe ori, proprietarii nu cunosc adevarata limita a imobilelor lor. Sunt situatii in care acestia nu stiu unde se afla ternul.

    Pentru a avea o identificare corecta a limitelor in teren si pentru a evita eventualele litigii cu vecinii, este necesara trasarea limitei sau intarusarea acesteia.

    Firma noastra ofera servicii de trasare a limitelor de proprietate in sistemul national de proiectie, Proiectie Stereografica 1970 sau Local Bucureti 1930 in capitala.

    ...
    Planuri de situatie/ridicari topografice

    Toate proiectele de investitie din domeniul constructiilor, drumurilor, podurilor, cadastrului, au la baza planuri de situatie bazate pe ridicari topografice de detaliu cu elementele din teren. Firma noastra realizeaza astfel de lucrari de specialitate. Va oferim:

  • Planuri de situatie pentru reabilitarea si proiectarea retelelor de utilitari (apa, canalizare, gaze);
  • Planuri de situatie pentru reabilitarea sistenului rutier si pentru realizarea de drummuri noi;
  • Planuri de situatie pentru obtinerea avizelor PAC, PUD, PUZ, PUG;
  • Planuri de situatie ce descriu forma terenurilor pentru diferite proiecte: complexe rezidentiale, platforme industriale, parcuri eoliene etc.
  • Categorii
    Date de contact
    0724.943.293
    Str. Arinii Dornei, nr. 16, sector 6, Bucuresti
    Distribuie