Cvartet Anima - muzica evenimente

Recitaluri evenimente

...
Petreceri private

Prin experienta, inteligenta, repertoriul vast abordat si o gama larga de tinute putem fi elementul cheie al oricarui eveniment. Cu aceste atuuri reusim sa cream atmosfera potrivită evenimentului dumneavoastra, astfel momentele dragi sarbatorite vor deveni o amintire de neuitat.

...
Petreceri de Craciun

Cu un bogat repertoriu de colinde romanesti si internationale va propunem ca evenimentul dumneavoastra sa nu duca lipsa acordului dulce al colindelor preferate, insufletind magia Sfantului Craciun prin minunatul dar al muzicii.

...
Petreceri corporate

Muzica noastra va poate insoti pe tot parcusul evenimentului, incepand cu primirea invitatilor care vor fi intampinati de acordurile armonioase ale repertoriului clasic, continuand cu o muzica de ambianta, in surdina, pe parcursul dineului si culminand cu un program artistic sub forma de spectacol.

...
Evenimente culturale

Evenimentele culturale sunt ocazii cu totul speciale, avand o incarcatura sprituala si emotionala foarte intensă. O muzică bine aleasa in acest ''tablou'' poate valorifica momentul special mult asteptat.

...
Nunti

Va propunem o prezenta elegantă, deosebită, cu muzică potrivită pentru primirea invitaţilor dumneavoastră, pentru acompanierea valsului mirilor, sau ca un moment special - un show surpriza; Repertoriul abordat de noi este unul pregatit special si cu multa atentie pentru fiecare nunta

Categorii
Date de contact
0723686413
Bucuresti
Distribuie