Dacoserv - service auto Bucuresti

Piese de schimb

...
Piese de schimb

În magazinele noastre, îţi punem la dispoziţie toată gama de piese de schimb şi accesorii auto pentru autovehiculele Dacia şi Dacia Logan. Livrarea se va face din stoc sau prin comandă.O echipa profesionista formata din consilieri de vanzari este permanent la dispozitia clientilor dornici sa afle mai multe detalii despre ofertele Dacia ,cat si sa asigure asistenta de specialitate.

...
Piese de origine Dacia

CE ESTE PIESA DE ORIGINE?

Foloseşte numai piese de schimb şi accesorii de origine pentru a beneficia de calitatea şi garanţia constructorului şi pentru a asigura durata lungă de utilizare a vehiculului.

Piesa de origine Dacia este concepută, dezvoltată şi fabricată conform caietelor de sarcini impuse de constructorul de vehicule, care cuprind cerinţe foarte riguroase şi exigente în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie ( grosime, formă, decupare, asamblare, puncte de sudură, găuriri, legături), conform normelor europene, cu scopul de a garanta un nivel înalt de securitate, calitate, reparabilitate şi respectare a mediului înconjurător.

NU TE LĂSA ÎNŞELAT DE PREŢUL MIC AL UNOR PIESE DE SCHIMB DE PE PIAŢĂ. ACESTEA POT FI CONTRAFĂCUTE!

Categorii
Date de contact
0213170986; 0213160291
B-dul Preciziei , nr. 4, sector 6, Bucuresti
Distribuie