Dg Tel Serv - instalare si configurare sisteme de supraveghere profesionale Bucuresti

Voce

...
Servicii voce

Realizam in cel mai scurt timp retele de telecomunicatii pentru companii si va oferim servicii de conectica profesionale. Provider-ul de telefonie fixa recomandat de noi este Romtelecom. Noi executam lucrari de telecomunicatii indiferent de provider-ul ales de compania dvs. pentru reteaua de telefonie fixa! Serviciile noastre pot include montajul, instalarea si configurarea centralelor telefonice Panasonic.

...
Service telefonie si centrale telefonice

Echipa noastra are o experienta de 5 ani in activitatea de mentenanta, service, intretinere preventiva si reparatii retele de telecomunicatii si centrale telefonice. Activitatea de service este oferita printr-un serviciu cu abonament lunar incheiat in baza unui contract de prestari servicii.

Prin abonamentul de service beneficiati de urmatoarele facilitati: timp de raspuns foarte scurt, de maximum 8 ore de la sesizarea reclamatiei si prioritate la tratarea sesizarilor primite; intretineri preventive si optimizari ale retelei telefonice; consiliere gratuita privind eventualele extinderi, inlocuiri sau achizitii de echipamente telefonice; preturi promotionale fata de interventiile executate extracontractual; etc.

Categorii
Date de contact
0726549509
Bd. Timisoara, nr. 92, sector 6, Bucuresti
Distribuie