Delta Auto - Service Auto Bucuresti

Sistem de directie

...
Inlocuit bieleta directie

Operatiunea consta in: - verificarea capului oscilant al bieletei ce trebuie inlocuita cat si al capului de bara - verificarea jocului in caseta - inlocuirea efectiva a bieletei defecte Fiind parte integranta a sistemului de directie, dupa inlocuirea acestei piese se recomanda efectuarea reglajului la directie (geometria rotilor)

...
Inlocuit cap de bara

Operatiunea de inlocuit cap de bara consta in: - verificarea jocului la ambele capete de bara - verificarea jocului in caseta - inlocuirea efectiva a capatului de bara defect. La fel ca si bieleta de directie capul de bara face parte din sistemul de directie al masinii si se recomanda efectuarea reglajului la directie ( geometria rotilor). Va recomandam ca inaintea sezonului rece sa fie facuta o verificare prealabila a capetelor de bara si a bieletelor de directie pentru a evita aparitia de defecte la caseta de directie.

...
Inlocuit caseta directie

Operatiunea de inlocuit caseta directie consta in: - verificarea intregului sistem de directie si depistarea cauzelor ce au dus la defectarea casetei - inlocuirea propriuzisa a casetei - aerisirea sistemului de directie (acolo unde este cazul) - reglaj preliminar al directiei La fel ca in cazul schimbarii capatul de bara si/sau bieletei,  se recomanda efectuarea reglajului la directie (geometria rotilor).Tinand cont de pretul acestei piese auto va recomandam verificarea jocurilor din directie la intervale regulate de timp precum si inlocuirea uleiului de directie la intervalele de timp specificate de producator.

...
Inlocuit pompa servodirectie

Operatiunea de inlocuit pompa servodirectie consta in: - verificarea sistemului de directie pentru depistarea eventualelor scurgeri de ulei - curatarea sistemului de directie ( conducte , caseta de directie) - inlocuirea pompei - inlocuirea uleiului si aerisirea sistemului de directie. La shimbarea acestei pompe necesarul de ulei de servodirectie este de 2,5 ori mai mare pentru a putea fi facuta o curatare corespunzatoare a sistemului.