Dent Park - Clinica stomatologica Bucuresti

Despre noi

...
Despre noi

La „Dent Park” transformam vietile oamenilor prin restabilirea încrederii în zâmbetele lor. Suntem extrem de pasionati de meseria noastra, oferind confort si eficienta, motiv pentru care folosim cele mai noi tehnologii în stomatologie. În cadrul tratamentelor folosim doar materiale de cea mai înalta calitate, astfel încât zâmbetul tau sa para natural si sa reziste mult în timp. Clinica dentara “Dent Park” ofera urmatoarele facilitati pentru serviciile de stomatologie în Bucuresti:
 

Clinica Moderna
Clinica stomatologica “Dent Park” este dotata cu tehnologie moderna de ultima generatie, ce include si camera speciala pentru sterilizarea instrumentelor utilizate.
 

Profesionisti
Înca de la prima vizita în clinica dentara “Dent Park”, va veti întâlni cu o atmosfera relaxanta si cu medici stomatologi profesionisti. Vrem ca fiecare pacient sa cunoasca ce înseamna medicina dentara de calitate în România, cu ajutorul serviciilor oferite de clinica noastra stomatologica din Bucuresti.
 

Plata în rate
Tratamentul dentar începe imediat si nu este nevoie de plata în avans. Oferim pâna la 59 luni de rambursare fixa pentru serviciile stomatologice!
 

Tehnologie moderna
Clinica stomatologica “Dent Park” din Bucuresti dispune de aparatura moderna ce ne permite sa realizam toate manoperele stomatologice în cabinetele noastre: implant dentar, lucrari protetice, aparate dentare, estetica sau albire dentara, toate sunt realizate în cadrul clinicii.
 

Confort
Pilonul nostru de baza este confortul pacientilor în timpul procedurilor. Ne straduim sa oferim cea mai buna îngrijire dentara tuturor pacientilor care trec pragul clinicii stomatologice. De la chirurgie maxilo-faciala la cosmetica dentara, ne asiguram mereu ca aveti un zâmbet luminos pe fata.
 

Calitate
Pentru a livra servicii dentare de cea mai înalta calitate, pregatirea la nivel profesional trebuie completata de o buna relatie medic-pacient. La  “Dent Park” veti regasi îmbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism si servicii dentare de ultima generatie.

Categorii
Date de contact
0770333123; 0770333123
Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 25, Sector 5,
Distribuie