sausau

Harta Adauga

Categorii

Servicii

Tratament
Serviciile si tratamentele noastre au fost gandite asa ca sa acopere cele mai relevante si mai frecvente nevoi sau probleme stomatologice cu care te-ai putea confrunta, de la tratamentul afectiunilor din interiorul dintelui la cel al paradontozei, pana la cele mai inovatoare solutii pentru restaurar..
Pedodontie
Profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare sau a dentitiei permanente la adolescent necesita o abordare diferita fata de cele ale adultilor. Îngrijirea constiincioasa a dintilor de lapte este primul pas spre o dantura permanenta sanatoasa în viitor. Suntem deose..
Chirurgie
Clinica Dent Park ofera tratamente complexe de chirurgie dentara de ultima ora, fara disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.Chiar daca, aparent, este vorba despre operatii minutioase, cea mai frecventa interventie chirurgicala întâlnita în stomatologie este extracti..
Estetica
Estetica dentara acopera tot ce e menit sa-ti faca zâmbetul mai frumos! Un zâmbet îngrijit cu meticulozitate este un zâmbet oferit mai des. Vrem sa te vedem zâmbind, asa ca-ti punem la dispozitie servicii dintre cele mai uzuale, precum albirea dentara, dar si mai extens..

Contact

Adresa: 
Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 25, Sector 5,
Telefon: 
0770.333.XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.dent-park.ro