Dent Park - Clinica stomatologica Bucuresti

Servicii

...
Tratament

Serviciile si tratamentele noastre au fost gandite asa ca sa acopere cele mai relevante si mai frecvente nevoi sau probleme stomatologice cu care te-ai putea confrunta, de la tratamentul afectiunilor din interiorul dintelui la cel al paradontozei, pana la cele mai inovatoare solutii pentru restaurarea dintilor.

...
Pedodontie

Profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare sau a dentitiei permanente la adolescent necesita o abordare diferita fata de cele ale adultilor. Îngrijirea constiincioasa a dintilor de lapte este primul pas spre o dantura permanenta sanatoasa în viitor. Suntem deosebit de atenti la nevoile pacientilor nostri cei mai simpatici, iar scopul nostru principal este sa avem grija ca acestia sa se simta cât mai bine la noi!

...
Chirurgie

Clinica Dent Park ofera tratamente complexe de chirurgie dentara de ultima ora, fara disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.
Chiar daca, aparent, este vorba despre operatii minutioase, cea mai frecventa interventie chirurgicala întâlnita în stomatologie este extractia dentara. Atunci când un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca îmbolnavirea sa provoaca alte complicatii, atunci el trebuie extras.
Dintele extras poate fi înlocuit cu un implant dentar sau cu o punte dentara.
În cazul implantului dentar, daca este nevoie, se va recurge la interventii chirurgicale ajutatoare înserarii implanturilor, iar în anumite situatii se fac interventii chirurgicale ajutatoare protezarii dentare.

...
Estetica

Estetica dentara acopera tot ce e menit sa-ti faca zâmbetul mai frumos! Un zâmbet îngrijit cu meticulozitate este un zâmbet oferit mai des. Vrem sa te vedem zâmbind, asa ca-ti punem la dispozitie servicii dintre cele mai uzuale, precum albirea dentara, dar si mai extensive, precum tehnologia inovatoare pe care o numim DSD sau Digital Smile Design. Vrei sa zâmbesti mai des? Ne ocupam noi de asta! *Exista posibilitatea platii în rate a tratamentului.

Categorii
Date de contact
0770333123; 0770333123
Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 25, Sector 5,
Distribuie