Geocs Med Trading - Servicii de dezinfectie, deratizare, dezinsectie, Bucuresti

Deratizare

...
Cladiri birouri

Protejarea cladirilor de birouri impotriva rozatoarelor se face prin creearea unor bariere de protectie in parcarea subterana si spatii tehnice iar acolo unde este posibil de-a lungul perimetrului exterior al cladirii. Amplasarea raticidelor se va face doar in statii de intoxicare inscriptionate conform legii. Se recomanda verificarea  raticidelor trimestrial, completarea semestrial si anual inlocuirea acestora.

 

...
Spatii locuit

CASA

Protejarea casei de rozatoare trebuie facuta prin statii de intoxicare. In functie de dimensiunile curtii trebuiesc create 2 zone de protectie: prima de-a lungul gardului si cea de-a doua in jurul casei. Se vor amplasa la distanta de 10 metrii statii de intoxicarea. Acestea contin 3-4 tipuri de raticide. Scopul statiei este de a impiedica atingerea accidentala a raticidelor de persoane neautorizate. Rozatoarele intra, mananca si pleca mai departe. Decesul are loc la 3-15 zile de la ingerare. 

APARTAMENT

Un soarece/sobolan poate ajunge in apartamentul dvs din subsolul blocului urcand pe tevi si intrand in apartament prin diferite gauri in perimetrul zonelor de vizitare/aerisiri. Solutia in apartament este limitata si consta in amplasarea de placi adezive pentru prinderea rozatoarei. Lucrarile  de deratizare trebuiesc insa executate in subsolul blocului pentru a impiedica sobolanii sa urce catre apartamente. Deratizarea trebuie facuta de asociatia de proprietari si este indicata a fi executata din 6 in 6 luni sau ori de cate ori este necesar.

...
Asociatii de proprietari

Zonele tratate sunt subsolul si ghena de la parter plus eventuale luminatoare.

Substantele folosite sunt amplasate in statii intoxicare de carton/plastic inscriptionate conform legii.

Substantele folosite sunt pliculete cu momeala proaspata (Racumin, Varat, Ratidion), blocuri cerate (Varat Block), spuma acolo unde se poate (Racumin Foam) si diverse placi adezive soareci/sobolani pe support de carton sau plastic(CatchMaster).

In perioada de dupa deratizare curatenia in ghenele de gunoi trebuie sa fie exemplara.

In cazul blocurilor noi cu parcare subterana in locul subsolului tehnic este obligatorie prezenta statiilor de intoxicare din plastic, prevazute cu cheie. Amplasarea raticidelor se face doar in aceste statii de intoxicare. Se vor amplasa statii de intoxicare si in zona tomberoanelor de gunoi, precum si in perimetrul exterior daca este posibil.

...
Agenti Economici

Procedeu de eliminare a rozatoarelor folosind substante chimice numite raticide.

Exista cateva reguli de baza ce fac diferenta intre o deratizare efectuata cu succes si una esuata.

  • Obligativitatea manipularii raticidelor cu manusi. Orice atingere cu mana libera a raticidului va face ca acesta sa nu mai fie consumat de rozatoare;
  • Raticidele nu se amplaseaza decat in statii de intoxicare (plastic la exterior/carton la interior);
  • Intotdeauna se folosesc cel putin 2 tipuri de raticid – noi folosim 4 tipuri in prima faza;
  • Se creeaza cel putin 2 bariere de protectie a perimetrului – o bariera de-a lungul gardului si una in jurul cladirii (daca exista subsol, barierele vor fi in jurul cladirii si in subsol);
  • Se urmaresc cu atentie eventuale urme de infestare, gauri in pereti si podea, miros specific, urme de rosaturi, fecale de rozatoare, etc. si acolo unde este posibil se aplica raticid sub forma de praf.

CAND? Trimestrial pentru agentii economici cu profil de productie sau comert agroalimentar si semestrial pentru restul agentilor economici

Categorii
Date de contact
0730922639
Str. Melinesti, Nr. 18, Sector 4,
Distribuie