EfectuezTransport.ro - Transport mobila, relocari firme, Bucuresti

Servicii de transport prestate

...
Servicii de transport prestate

Va stam la dispozitie cu servicii complete pentru necesitatile dumneavoastra de transport, mutari mobila, mutari sedii de firma, distributie marfa, in Bucuresti sau din Bucuresti catre orice destinatie din tara.

Datorita seriozitatii cu care tratam fiecare solicitare dar si angajatilor cu experienta in domeniul transportului, firma noastra efectueaza servicii de calitate din domeniul transportului de marfuri si mobilier.

Incheiem contracte negociabile de transport, atat cu firme cat si cu persoane fizice. Pe parcursul transportului, marfa dumneavoastra este asigurata, astfel incat dumneavoastra puteti fi siguri de siguranta in care aceasta se afla.

Angajatii nostri sunt soferi cu o experienta indelungata in domeniul transportului de marfuri si mobilier.

Si pentru ca deviza noastra este „un client multumit este un client castigat”, vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dvs.

 

Prestam servicii de transport marfa la cele mai ridicate standarde in Bucuresti si in tara.La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa incarce, sa descarce, sa impacheteze, sa despacheteze si sa transporte in conditii optime marfa dumneavoastra. Din momentul incarcarii, marfa este protejata iar in cazul deteriorarii, dumneavoasta beneficiati de o polita de asigurare in valoare de 50.000 Euro.

De asemenea, este bine de retinut ca anumite transporturi se pot efectua pe parcursul mai multor zile, in cazul in care aveti de transportat o cantitate mare de marfa, care nu se poate incarca intr-un singur transport. Pentru astfel de transporturi este recomandat sa ne contactati cu cateva zile inainte pentru a stabili impreuna data, pretul, numarul de drumuri necesare si eventual numarul de zile necesare pentru finalizarea transportului.

Aveti obiecte perisabile, care necesita o atentie speciala? Manipulantii nostri inteleg acest lucru si trateaza fiecare obiect cu foarte mare atentie, pentru ca punem pe primul loc increderea si satisfactia clientilor. Daca aveti de efectuat un transport in Bucuresti, sau din Bucuresti in orice colt al tarii va sarim in ajutor cu autoutilitare de ultima generatie, dotate dupa cele mai inalte standarde, soferi cu experienta si personal instruit in manipularea oricarui tip de bunuri.

Noi suntem partenerul ideal in transport pentru firma dumneavoastra. Va asteptam cu cele mai bune oferte de transport marfa pentru firma dumneavoastra.