Exclusive Doors - Usi interior din lemn si sticla securizata, Otopeni / Ilfov

Usi albe, vopsite

...
Usa de interior HGM Sandwichkante

HGM RETRO ART Vopsit

Usi de interior HGM cu finisaj vopsit Alb RAL 9016, model HGM RETRO ART Typ 135/8, structura tubulara cu rama de lemn masiv, insert, HGM Sandwichkante si toc reglabil „1 Rille” vopsit Colour Your Life Graphit care imbraca zidul cu pervaze pe ambele parti, balamale ascunse TECTUS®, broasca metalica.

...
Usi de interio HGM Basic White

HGM BASIC GLATT Vopsit

Usi de interior HGM cu finisaj vopsit Alb RAL 9016, model BASIC ART Glatt, cu toc „Softline” si HGM Sandwichkante vopsit Colour Your Life Harmonie, structura tubulara cu rama de lemn masiv, toc reglabil care imbraca zidul cu pervaze pe ambele parti, balamale ascunse TECTUS® de la Simonswerk, broasca metalica

 

 

Fie ca preferi usile albe, clasice, elegante, cu un aspect modern dat de finisaje, sau vezi lumea in culori si vrei ca acest lucru sa se reflecte si in alegerea usilor tale, la Exclusive Doors cu siguranta vei gasi modelul pe care il cauti. Usile din colectiile HGM sunt disponibile intr-o varietate de finisaje.

...
HGM PUR WEISS

HGM KIEL Vopsit

Usi duble de interior HGM cu finisaj vopsit Alb RAL 9010, model KIEL Typ 2221 cu sticla clara fatetata, structura plina cu rama din lemn masiv, toc reglabil semirotund care imbraca zidul cu pervaze pe ambele parti, balamale cu camasa de teflon, broasca metalica.