Academia Florone Professional

Unghii false (stilist - protezist)

...
Inscriere cursuri stilist protezist unghii false

 

 

Mai sunt 6 locuri libere pentru cursul de stilist protezist!!! Inscrie-te acum!!!

 

 

Costul este de 650 lei. Durata cursului este de 5 saptamani.

 

Acte necesare pentru inscriere:

- copie  cartea de identitate (buletin)

- copie certificat nastere

- copie certificat casatorie (daca este cazul)

- copie dupa studii

- adeverinta medicala :apt pentru cursul (de manichiura-pedichiura, unghii false, coafor, frizerie, cosmetica, machiaj, maseur si tehnician maseur).

 

La inscriere se achita jumatate din valoarea cursului, iar restul sumei se poate plati dupa 3 saptamani de curs.

Cursurile se  bazeaza pe practica in cadrul scolii inca din prima zi.

 

Cursurile se desfasoara  in timpul saptamani sau in weekend

Sunt acreditate si autorizate de  ANC (CNFPA),  Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscute in UE.

 

...
Cursuri de aplicare unghii false

Durata cursului este de 5  saptamani cu frecventa de 2 zile pe saptamana

 

Daca sunteti deja manichiurist pedichiurist, dar doriti sa va imbunatatiti cunostintele si sa va extindeti aria de activitate sau pur si simplu vreti sa invatati pentru dumneavoastra, trebuie sa urmati un curs de unghii false.

 

Stilistul-protezist de unghii este specialistul care se ocupă de îngrijirea şi înfrumuseţarea unghiilor, mâinilor şi picioarelor clienţilor săi, aplicând diverse tehnici şi metode de intervenţie. Stilistul-protezist de unghii asigură îngrijirea unghiilor prin metode moderne, complet neagresive, care nu pun în pericol siguranţa şi confortul clienţilor. Spre exemplu, pentru îngrijirea unghiilor, clasica trusă de manichiură care conţine ustensile tăioase, este înlocuită integral cu aparatură de frezat prin intermediul căreia, unghiile, cuticulele şi marginile dure, bătăturile şi calozităţile sunt prelucrate utilizând capete interschimbabile, de dimensiune şi fineţe variabilă, adaptabile celor mai delicate situaţii de intervenţie. Îngrijirea unghiilor la cald sau la rece, presupune şi aplicarea implicită a unor tratamente de protecţie menite să asigure şi să menţină toate caracteristicile unor unghii sănătoase: hidratarea, vitaminizarea, rezistenţa, strălucirea şi aspectul plăcut al acestora.

 

Acest gel este de fapt o rasina polimerica ce se intareste daca este expusa la razele ultraviolete. In functie de producator, gelurile variaza in privinta proprietatilor si a pretului, insa toate ofera un aspect foarte natural: unghie subtire, flexibila, neporoasa si rezistenta.