Flowers 4 You - aranjamente florale variate Bucuresti

Nunta

...
Buchete de mireasa

La orice evenimente, fie nunti, botezuri sau evenimente corporate veti fi incantat de atmosfera deosebita create de flori. Prin traditie, logodnicul este cel care alege florile si felul buchetului care trebuie sa ajunga la viitoarea sotie in dimineata nuntii.

 

In zilele noastre exista insa tendinta ca mireasa sa-si aleaga singura buchetul sau cu ajutorul nasei pentru ca acesta sa se asorteze perfect rochiei. Daca ai o rochie romantica, buchetul de flori ar trebui sa fie rotund, clasic. O rochie cu trena cere un buchet in care florile vor cadea ca o cascada. Florile vorbesc! Florile au un limbaj al lor, asa ca poti alege sa transmiti ceea ce simti in ziua nuntii tale prin buchetul tau de flori.

Pentru nunti va oferim o gama diversificata de flori din care dvs. puteti crea propriile buchete de mireasa 2010 cu ajutorul nostru. Buchetele reprezinta oglinda oricarei mirese si de aceea li se vor acorda o mare atentie astfel incat sa fie unul din obiectele de atractie ale nuntii.

 

Puteti opta pentru buchete mireasa pe rotund, acestea avand o eleganta deosebita. Buchetele sunt realizate din flori naturale si sunt finisate cu diverse materiale si accesorii. Puteti opta si pentru buchete de mireasa in cascada care sunt realizate pe microfon cu burete. Pentru aceste buchete mireasa putem folosi flori curgatoare. Cele mai cautate buchete mireasa sunt cele simple care cu eleganta lor unica pun in valoare gingasia si splendoarea oricarei mirese.

 

 

 

Iata cateva exemple:

Buchete mireasa din trandafiri in diferite nuante sunt o alegere perfecta intr-un cadru festiv in care florile sunt prezente.

Buchete de mireasa din flori de primavara aduc odata cu ele parfum proaspat de flori primavaratice.

Buchete mireasa cu flori de camp.

...
Lumanari de nunta

Lumanarile de nunta vor fi alese tinand cont atat de preferintele mirilor cat si ale nasilor. Va recomandam sa alegeti florile preferate asortate culorilor nuntii. Lumanarile de nunta pot fi sub forma de sfera cu ghirlanda sau prelungi sub forma de cascada.

Aceste lumanari nunta sunt un accesoriu foarte important si totodata obligatoriu pentru a putea pasi spre cununia religioasa. Simbolizand puritatea sufleteasca, aceste lumanari nunti semnifica modelul spiritual al nasilor care ii indeamna pe miri pentru tot restul vietii. Prin traditie, se spune ca aceste lumanari nunta sunt cumparate de catre nasi, avand flori diferite ca nunta si model ce formeza un aranjament floral specific nuntii.

 

Aceste lumanari de nunta sunt realizate in functie de preferinte si sunt clasificate in doua categorii: lumanari pentru nunta pe rotund, in cazul in care doriti sa aveti o pereche de lumanari nunti bogate cu diverse flori si in diverse culori. La aceste lumanari de nunta pe rotund ar fi preferebil sa optati pentru un singur sortiment de flori. Si mai sunt acele lumanari de nunta pe o parte care reprezinta o alegere potrivita dar trebuie sa tineti cont de ce flori folosim. De aceea, va recomandam sa nu folositi prea multe nuante de flori pentru aceste lumanari nunta.

...
Aranjamente florale pentru nunti

La rubrica aranjamente nunti va punem la dispozitie o gama diversificata de aranjamente florale pentru nunti. Pentru locatie, aceste aranjamente din flori se pot realiza pe vase inalte de sticla sau la baza mesei. Aranjamentele din flori dau un plus de eleganta nuntii dumneavoastra. Cand alegeti aceste aranjamente florale, trebuie sa tineti cont de tematica nuntii si de profilul restaurantului.

 

 

Va prezentam cateva tipuri de aranjamente florale de nunti:

- Aranjamente florale pentru nunti pentru restaurante selecte: aici puteti alege flori elegante cum ar fi: trandafiri, crini, orhidee, hortensia.

- Aranjament pentru nunti pentru restaurant rustic: aici puteti opta pentru flori de camp: crizantema, santini, floarea soarelui.

- Aranjament pentru nunti pentru spatii deschise: sunt recomandate aranjamentele florale pe vas inalt.

 

 

Dar trebuie sa tinem cont de spatiul de desfasurare al evenimentului in care aceste aranjamente pentru nunti vor crea o ambianta placuta. Pentru spatii restranse, va recomandam aranjamente florale compacte. Pentru un salon mare, va sfatuim sa optati pentru aranjamentele florale pe suport sau vas de sticla inalt astfel incat sa alcatuiasca un cadru festiv cat mai placut.

 

 

...
Aranjamente florale pentru masina

Pentru o nunta perfecta nu trebuie sa uitati si de aranjamentul de pe masina: fie ca este voal, un pampon sau un aranjament floral, acesta nu trebuie sa lipseasca. Daca optati pentru un aranjament din flori, veti avea numai de castigat. Florile ofera eleganta masinii dvs, dar si alaiului. Pentru masina miresei puteti alege un aranjament special, iar celelalte sa fie identice. Florile au rolul de a marca alaiul unei nunti si ii confera noblete.

 

Aranjamentele florale de masina sunt realizate pe un support special cu o ventuza creata special pentru a nu zgaria vopseaua. Puteti opta si la buchetel pentru oglinda legat cu o funda din saten

...
Cocarde

Florile de pus in piept (cocarde) recomandam sa fie naturale macar pentru cei din familie, acetea sunt realizate cu atentie pentru a indeparta micile accidentari. Cocardele de nunta, alaturi de marturii sunt dovezile invitatilor ca au participat la acea nunta.

 

Aceste cocarde sunt deobicei flori, deoarece acestea au rolul de a-i proteja pe invitati de spiritele malefice care incearca sa distruga aceasta zi. De aceea mireasa are un buchet de mireasa, la fel ca nasa, iar restul au flori in piept. Toate acestea tin de aranjamente nunti