irrigationshop.ro - Echipamente si accesorii irigatii

Irigatii prin picurare

...
Tub plin picurare Rain Bird, 100 ml DBL

Furtunul de picurare Rain Bird DBL este un furtun plin ( fara gauri/duze), de picurare supraterana ce vine la colac de 100 ml.

Tubul se utilizeaza impreuna cu duzele de picurare la radacina Rain Bird ( albastre - 1.9l/h, negre-3.8 l/h, rosii- 7.6 l/h).

Rain Bird DBL este un furtun d epicurare supraterana extrem de flexibil, alcatuit din 2 straturi cu o buna rezistenta la ultraviolete.

Asigura o instalare usoara si este compatibil cu fitingurile Rain Bird XFF 17mm.

...
Tub picurare supraterana Rain Bird XFD

Furtunul de picurare supraterana Rain Bird XFD, este cel mai flexibil furtun cu compensare de presiune, utilizat pentru irigarea pomilor, platelor, randuri de gard viu, etc. Furtunul este alcatuit din doua straturi, oferind o rezistenta de neegalat la ultraviolete si la cresterea algelor la nivelul duzelor.

Furtunul de picurare Rain Bird ofera o instalare usoara si rapida, datorita flexibilitatii permite intoarcerea furtunului fara a utiliza prea multe coturi de picurare.

Prin compensarea presiunii se asigura acelasi debit pentru toate duzele de pe lungimea furtunului. Duzele sunt dispuse la o distanta din 33 in 33 cm si ofera un debit de 2,3 l/h pe fiecare duza.