Hydrospa, Bucuresti - Magazin online de echipamente si accesorii piscine

Curatare piscina

...
Aspirare piscina

Cap aspirator articulat Elite 35 cm

Descriere:Acest cap de aspirator articulat din seria Kokido Elite masoara 35 cm si este fabricat din aluminiu.Are o greutate in plus, pentru a facilita contactul permanent cu solul.Acest aspirator este articulat pentru a se potrivi in colturi si alte forme neregulate, cum ar fi treptele.Caracteristici:Cap aspirator articulat Kokido Elite Series.Fabricat din aluminiu.Dimensiuni: 35 cm.Extra greu pentru o aspirare imbunatatita.

...
Roboti curatare

Robot piscina Tiger Shark Hayward

Robotul Tiger Shark de la Hayward este un robot inteligent ce memoreaze forma piscinei pentru a programa un ciclu de curatare ce se adapteaza si pastreaza in memorie pentru o utilizare ulterioara. Gratie acestui program de memorie robotul Tiger Shark este intotdeauna perfect pentru podea, pereti si scari.Furnizat cu perii din burete.

...
Plase curatare piscina

Set curatare piscine Kokido 4 piese

Kit de curatare pentru piscine Kokidocompus din 4 piese:- un colector de frunze de suprafata- un dispozitiv de curatare manual triunghiular- un termometru plutitor cu element de prindere- o perie pentru curatare cu dimensiunea de 25 cmProdusele sunt usor de utilizat si usor de intretinut.Materiale de inalta calitate.

Categorii
Date de contact
0726229186
Splaiul Unirii, Nr. 313, (Cladirea ICPE - corpul M, parter, camera 15), Bucuresti
Distribuie