Institutul National pentru Cercetare si Formare Culturala - Bucuresti

Cursuri

...
Manager cultural

Cursul pentru ocupatia de manager cultural priveste managementul institutiilor publice de cultura (institutii si companii de spectacole sau concerte; muzee; colectii publice; biblioteci; asezaminte culturale si alte institutii publice care realizeaza activitati si servicii culturale), reglementat prin OUG nr. 189/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. (cod COR 134921).

...
Manager de proiect

Curs de specializare
Managementul este “arta de a sti precis ce sa faci, cât mai bine si cât mai ieftin”, conform definitiei lui F. Taylor, întemeietorul managementului stiintific.

...
Dreptul de autor in organizatiile culturale

Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra oricaror asemenea opere de creatie intelectuala, este recunoscut si garantat în România de Legea 8/1996 privind Drepturile de autor si conexe.

...
Evaluator proiecte

Program de formare profesionala autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor a Municipiului Bucuresti - Cod COR 241263

...
Organizator spectacole

Program de formare profesionala autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor a Municipiului Bucuresti - cod COR 333909

Categorii
Date de contact
0218919103; 0725579069
Bd. Unirii, Nr. 22, etaj 2, Sector 3
Distribuie