Karo Boutique - Perdele, draperii, tapet, tapiterii, Bucuresti

Perdele si draperii

...
Perdele si draperii dormitor

Cuvantul cheie in dormitor este confort. Obtine un interior primitor alaturand piese de mobilier cu forme riguroase, pe un fundal senin, un tapet cu pattern aerisit, cu perdele si draperii dormitor cu imprimeuri artistice, stilizate si o cuvertura asortata.

...
Perdele si draperii bucatarie

Cuvantul de ordine pentru bucatarie este simplitatea. Alegeti perdele si draperii bucatarie care sa va asigure lumina naturala din abundenta.

...
Perdele si draperii living

Pentru sufragerie, cuvantul cheie este eleganta. In functie de stilul de amenajare al camerei, poti alege dintr-o multitudine de modele de perdele si draperii pentru living, pornind de la materiale voluminoase precum catifeaua, pana la tesaturile fine si delicate.

...
Perdele si draperii camera copii

Decorarea camerei copilului este o oportunitate deosebit de buna de a permite imaginatiei si creativitatii sa se dezlantuie.
In camera copilului pot fi folosite tesaturi in culori puternice si motive picturale, cu dungi , carouri, cercuri asortate cu lenjerii de pat in ton , pentru a realiza efecte si a crea atmosfera de a se juca si a descoperi. Modalitatea de finisare a perdelelor si draperiilor este mai vesela: bride, fundite, buzunare pentru jucarii.