Lavald Proiect - consultanta proiectare sisteme de management Bucuresti
Management sigurantei alimentare
Management sigurantei alimentare
standardele care reglementeaza managementul sigurantei alimentare, seria SR EN ISO 22 000:2005
prezentarea celor 7 principii ale HACCP si etapele de aplicare elaborate de Comisia Codex Alimentarius
sistemul de igiena al unei companii de industrie alimentara
cerinte legale si alte cerinte
planul HACCP ? studiu de caz
documentatia sistemului de management al sigurantei alimentare
Participantii urmeaza sa-si insuseasca cunostinte generale vizand:
Categorii
Instruiri auditori management calitate (1)
Lavald Proiect - detalii firma (1)
Management sigurantei alimentare (1)
Pricipiile managementului calitatii (1)
Proiectare managementul mediului (1)
Proiectare sistem managementul calitatii (1)
Servicii de proiectare (1)
Date de contact
0744309365; 0216665916; 0741215365
Str. Turda, Nr. 114-118, Sector 1, Bucuresti
Distribuie
