MAI MAI Credit IFN - Credite 100% online, Bucuresti

Intrebari frecvente

...
Ce documente sunt necesare?

La MAI MAI Credit obtii creditul 100% online, cu un minim de documente. Procesul de aplicare este foarte simplu si usor de parcurs. Ai nevoie doar de Cartea de Identitate (buletin) pentru a verifica identitatea solicitantului. Restul procesului se realizeaza automat iar banii pot ajunge la tine în câteva minute. Obtine creditul rapid, fara adeverinte de venit, fara garantii sau alte documente.

...
In cat timp primesc banii?

În functie de modalitatea aleasa de primi banii, acestia ajung la tine foarte rapid din momentul semnarii contractului. Daca alegi un credit si optezi sa primesti banii pe card, banii ajung la tine în câteva secunde. Atunci când optezi sa primesti banii într-un cont bancar (IBAN), banii pot ajunge la tine în maxim 24 de ore, exceptând zilele nelucratoare.

...
Pot returna banii mai devreme de scadenta?

Desigur. Banii înainte de scadenta pot fi returnati în baza unei solicitari scrise. Pentru rambursarea anticipata a Creditului cu Rate Egale se poate percepe un comision, astfel:a) 1 % din valoarea creditului rambursata anticipat, daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru încetarea contractului de credit este mai mare de un an;b) 0,5 % din valoarea creditului rambursat anticipat, daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru încetarea contractului de credit nu este mai mare de un an.În cazul Liniei de Credit Pentru Urgente nu exista comision de rambursare înainte de scadenta.

...
Cum procedez daca am dificultati de rambursare?

În viata fiecaruia dintre noi pot aparea situatii delicate care pot crea dificultati de rambursare a sumelor împrumutate. Echipa MAI MAI Credit este alaturi de tine si împreuna vom cauta o solutie pentru a trece MAI usor peste dificultatile de rambursare. Ne poti contacta telefonic la numarul 031.438.2083 sau prin e-mail la contact@maimaicredit.ro.

...
De ce trebuie platite la timp datele?

Asa cum ai citit si în Contractul de credit, pentru întârzierile privind platile ratelor exista penalitati care se vor adauga la suma totala pe care o ai de rambursat. De asemenea, situatia întarzierilor va fi raportata si catre Biroul de Credit, ceea ce va face imposibila accesarea vreunui alt credit viitor, iar pentru recuperarea creantelor se va apela la executare silita.

...
Care este dobanda si cum se calculeaza?

Pentru o mai buna transparenta am simplificat foarte mult metoda de calcul, astfel încât tu sa stii clar, de la început suma totala pe care va trebui sa o rambursezi. Aceste costuri sunt usor de identificat in calculatoarele noastre de credit. Nu practicam comisioane de analiza dosar, comisioane de administrare credit sau alte costuri ascunse, practic vei returna doar suma împrumutata + dobânda aferenta perioadei dintre scadente. În cazul rambursarilor înainte de scadenta devine aplicabil comisionul de rambursare anticipata.

...
Ce este Creditul Rate Egale?

Este un Credit de nevoi personale pe care îl alegi atunci când ai nevoie rapid de o suma de bani, pe care urmeaza sa o rambursezi esalonat, cu rate fixe alese de tine, într-un interval de 10 luni pâna la 60 de luni. Sumele disponibile pentru acest tip de credit variaza între 500 si 10.000 lei.Aplicând pentru un Credit pe platforma MAI MAI Credit, alegi suma de care ai nevoie, perioada în care doresti sa rambursezi si data primei rate, iar dupa validarea datelor, algoritmul nostru îti va calcula o oferta flexibila pe baza careia vei putea alege suma si termenul final al creditului, spre deosebire de ale institutii care iti fac oferta cu o singura suma pe un singur termen

...
Ce este Creditul Pentru Urgente?

Este un credit oferit sub forma unei linii de credit, un plafon maxim acordat din care vei putea folosi periodic sume de bani. Practic, o suma de bani pentru când MAI apar nevoi urgente si care ti se poate acorda pentru o perioada de 60 de luni.Acest produs are o dobânda calculata zilnic, urmând ca tu sa platesti doar dobânda la suma folosita în perioada respectiva. Iar la data scadenta, poti fi MAI relaxat pentru ca trebuie sa rambursezi minim 5% din suma folosita + dobânda aferenta perioadei dintre scadente. Iar pe masura ce rambursezi din sumele trase vei putea sa faci noi trageri de bani, fara a mai face o noua solicitare de credit.

...
Cum aflu ce fel de credit mi se potriveste?

Un lucru este sigur, indiferent de tipul de credit ales, banii vor ajunge la tine pe card aproape instant. Daca am lamurit asta, pentru a stabili tipul de credit potrivit pentru nevoia ta, putem aborda subiectul fie din perspectiva sumei, fie din perspectiva perioadei de rambursare. Daca ai nevoie de o suma mai mare de bani, atunci cel mai potrivit ar fi Creditul Rate Egale, unde stabilesti o perioada cuprinsa între 10 si 60 de luni, unde vei plati Rate Egale, în fiecare luna, pâna la închiderea soldului. Daca ai nevoie de niste bani pentru a rezolva o situatie urgenta, poti apela la Linia de Credit Pentru Urgente, care îti permite sa rambursezi banii fie “la salariu”, fie achiti la scadenta suma minima (5% din suma folosita + dobânda aferenta perioadei dintre scadente) iar restul banilor îi returnezi când poti.

...
Pot face refinantare pentru un credit existent?

În acest moment MAI MAI Credit ofera doua solutii financiare pentru a te ajuta sa treci MAI usor peste situatiile dificile. Produsul privind Refinantarea creditelor deja existente la alte institutii este în plan si urmeaza sa-l lansam în perioada urmatoare.

...
Conditii pentru a obtine un credit?

La MAI MAI Credit ne dorim sa te ajutam fara a deveni un factor suplimentar de stres pentru tine. Motiv pentru care, vom încerca mereu sa gasim mixul de factori potrivit pentru a-ti face o oferta MAI buna. În acest moment, pentruur a putea aplica (si obtine) un credit sau o linie de credit pe platforma www.maimaicredit.ro trebuie sa ai vârsta minima de 20 ani si sa ai venituri stabile înregistrate la ANAF de minim 1.500 lei /luna.Din perspectiva pur tehnica, având în vedere ca procesul de aplicare pentru credit este 100% online, vei avea nevoie de un dispozitiv (mobil, laptop, tableta, calculator) cu acces la internet si camera foto pentru a face un selfie si o poza a Cartii de Identitate, sau sa ai la îndemâna o poza selfie recenta si/sau o poza cu documentul mai sus mentionat.

...
Pot amana plata unei rate?

În momentul în care aplici pentru un credit, Rata este calculata având în vedere rambursarea banilor la data stabilita. La fel ca si tine, ne facem planuri si calcule, astfel încât sa putem utiliza banii în mod eficient si asumat. Daca totusi întâmpini dificultati în achitarea ratei, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 031 438 2083 sau prin e-mail la contact@maimaicredit.ro si împreuna vom cauta o solutie.

...
Pot obtine un credit daca figurez in BC?

În momentul în care aplici pentru un credit, se fac automat anumite verificari, inclusive la Biroul de Credit, pentru a întelege istoricul tau de creditare. Daca esti în Biroul de Credit, nu înseamna neaparat ca nu vei mai putea primi credit, asadar îti recomandam sa parcurgi procesul de aplicare si vei putea vedea daca te încadrezi pentru obtinerea creditului.

...
Pot obtine un credit daca nu sunt angajat?

Pentru a obtine un credit la MAI MAI Credit, trebuie sa fii angajat, pensie sau sa ai venituri stabile obtinute în România si declarate la ANAF, de minim 1.500 lei lunar. Am luat aceasta masura pentru a ne asigura ca împrumutul acordat te poate ajuta si ai posibilitatea de a rambursa banii conform graficului agreat, fara a fi un factor suplimentar de stres pentru tine.

...
Pot obtine un credit daca sunt la pensie?

Este o perioada frumoasa din viata ta iar noi ne dorim sa scapi de grija banilor si sa fii MAI relaxat. Poti obtine un credit la MAI MAI Credit chiar si daca esti pensionar. Conditia cea mai importanta este ca pensia sa fie obtinuta în România, înregistrata la ANAF si sa depaseasca 1.500 lei lunar .

...
Pot obtine un credit doar cu buletinul?

Pentru a aplica la un MAI MAI Credit, ai nevoie de un singur document, Cartea de Identitate. Fara garantii, adeverinte de venit sau alte documente. Practic, când aplici pentru un MAI MAI Credit, încarci o fotografie cu documentul (Cartea de identitate) si în baza acestuia se vor face toate verificarile necesare pentru a stabili daca te poti califica pentru creditul solicitat.

...
Pot obtine creditul online sau la sediu?

Procesul de aplicare si obtinere a MAI MAI Creditului este 100% online. Practic ai nevoie doar de un dispozitiv (telefon, tableta, laptop, calculator) conectat la internet, de o adresa de e-mail si un telefon mobil, iar toti pasii se vor parcurge online. În minim 15 minute, poti aplica si obtine banii solicitati direct pe cardul tau, în orice zi a saptamânii, la orice ora, din confortul propriei tale case. MAI rapid, MAI online !

...
Cum pot sa returnez banii?

Rambursarea banilor este foarte facila la MAI MAI Credit. Pentru a fi MAI relaxat, poti opta pentru rambursarea automata direct din cardul taau si nu vei mai avea grija depasirii datei de rambursare. Te asiguri doar ca ai banii pe card la scadenta, iar plata va fi facuta automat. Fara extra costuri, fara extra griji.Daca doresti sa platesti manual rata sau creditul, poti face transfer bancar în contul specificat din contract sau poti plati numerar (cash) sau cu cardul la unul dintre cele peste 15.000 de puncte PayPoint, retea disponibila la nivel national. Sau si mai simplu, direct din contul tau, cu cardul Visa sau MasterCard, valabil si securizat 3D.

...
Cum aflu daca imi este aprobata solicitarea?

Te vom insoti pe tot parcursul etapei de aplicare de mesaje simple e-mail sau SMS care te vor îndruma ce sa faci in continuare sit e vor ajuta sa întelegi foarte clar etapa în care se afla solicitarea ta. Din momentul în care contul tau va fi creat vei putea sa gasesti si acolo aceste detalii.

Categorii
Date de contact
0314382083
Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Cladirea 24, Bucuresti
Distribuie