Dr. Marius Calinescu Florian-cabinet stomatologie-Bragadiru Ilfov

Cosmetica dentara

...
Cosmetica dentara

In zilele noastre, se pune accent mare pe imagine. Cu totii ne dorim sa aratam bine si sa primim complimente. Si cum, in general, ne privim in ochi, fata transmite cele mai multe mesaje despre noi, iar gura atrage multe priviri. Un zambet frumos, luminos, care dezvaluie dinti ingrijiti si sanatosi conteaza foarte mult la prima impresie.

In cadrul cabinetului nostru, va oferim o serie de proceduri care ajuta la mentinerea aspectului frumos si sanatos al danturii dvs.

  • Profilaxia dentara cuprinde toate procedurile de igienizare si detartraj cu ajutorul carora putem preveni aparitia leziunilor carioase si parodontale de la nivelul cavitatii bucale.
  • Detartrajul consta in indepartarea depunerilor dure de tartru (piatra dentara) cu ajutorul aparatului cu ultrasunete. Tartrul este, de fapt, o acumulare de bacterii foarte bine sedimentata pe suprafata dintelui, supra si subgingival.
  • Periajul profesional indeparteaza placa dentara si coloratiile de pe suprafata dintilor.
  • Finisarea suprafetelor dentare este realizata la final cu ajutorul aparatului de Air Flow - un adevarat dus cu presiune profesional care lasa o senzatie extrem de placuta, de perfecta curatenie.
  • Albirea profesionala a dintilor