Marseb Glass - Amenajari interioare cu sticla securizata, Bucuresti

Usi din sticla securizata

...
Sisteme de usi glisante

Usile glisante ocupa un spatiu redus, sunt elegante si moderne. Realizate din sticla securizata de 10 mm grosime, sunt perfecte daca se doreste utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului. Se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati de aplicare variate.
Sunt rentabile si foarte fiabile sub aspectul functionalitatii.
Usi ideala pentru birouri,spatii comerciale ,apartamente,in special terase si acolo unde trebuie sa economisim spatiul.

...
Usi batante

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare.  Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita.
Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale!
In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla.
Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul.
Incepand cu grosimea de 6 mm, orice usa din sticla securizata este de o rezistenta consistenta. Usile de sticla precum si cele de dus comercializate de Marseb Glass au grosimi de 8 pana la 10 mm.
Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Balamalele, clantele/ manerele, amortizoarele si celelalte elemente de feronerie confera durabilitate in timp daca sunt de o calitate superioara.

...
Usi cu deschidere armonica

Controleaza spatiul si luminozitatea!
Prima impresie a invitatilor dumneavoastra va fi foarte buna!
Usa armonica, perfecta din punct de vedere arhitectonic, functioneaza intotdeauna fiabil si va face bucurosi de faptul ca puteti utiliza tot spatiul catre terasa, birou sau incaperea compartimentata.
Prin urmare va recomandam mare atentie la detalii si va invitam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre optiunile pe care le avem pregatite pentru dumneavoastra.