NC Services Broker de Asigurare

Asigurari auto

...
RCA

Asigurarea auto este un contract incheiat intre Dvs. si societatea de asigurare, avand ca scop protectia financiara, in cazul in care sunteti implicat intr-un accident.

In baza contractului semnat Dvs. sunteti de acord sa platiti o prima, iar societatea de asigurare este de acord sa va despagubeasca conform conditiilor stipulate in contract.

Detinand sau conducand un automobil va asumati anumite riscuri. Aceste riscuri apar cel mai frecvent in circulatie si implica una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

avarierea autoturismului propriu;
avarierea unui alt autovehicul;
distrugerea unor bunuri ca urmare a unui accident;
accidentarea unor persoane aflate in autivehicolul condus;
accidentarea unor persoane aflate intr-un alt autivehicol, implicat in accident;
accidentarea Dvs.
Traficul nu este singurul factor de risc la care este expus autoturismul. El poate fi furat sau avariat chiar si din parcare, totodata si fortele naturii reprezinta un risc care poate fi acoperit prin asigurare.


...
Casco

Riscuri esentiale acoperite de asigurarea tip CASCO:
- pagubele provocate autovehiculului de ciocniri, loviri, rasturnari, zgarieri, caderea unor corpuri pe autovehicul;
- furtul autovehiculului sau al unor parti componente ori piese ale acestuia, precum si pentru pagubele provocate acestuia ca urmare a furtului sau tentativei de furt;
- pagubele produse autovehiculului de incendiu, explozie, afumare, patare, carbonizare sau diverse distrugeri, ca urmare a incendiilor;
- pagubele produse autovehiculului de inundatii, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, trasnet, greutatea stratului de zapada sau gheata,avalansa de zapada, actiunea mecanica a apelor curgatoare sau a obiectelor purtate de ape;
- cheltuielile efectuate in vederea transportului autovehiculului avariat la atelierul de reparatii care poate efectua reparatia, cel mai apropiat de locul accidentului, sau la locul deadapostire al autovehiculului, daca acesta nu poate fi deplasat prin forta proprie.

Nota: riscurile acoperite sunt completate de conditiile generale de asigurare si de contractul (polita) de asigurare  

In dorinta de a oferi o gama de servicii cât mai completa Asiguratilor nostri, pe polita CASCO se pot contracta o serie de acoperiri si servicii conexe asigurarii autovehiculului în sine pe langa riscurile de baza:

- asistenta rutiera extinsa;
- asigurarea de accidente a persoanelor transportate;
- riscurile de:
- vandalism si evenimente socio – politice;
- pierdere / furt a cheilor;
- apa la motor;
- accesul pe alte drumuri in afara drumurilor publice

Categorii
Date de contact
0747247876; 0213160955
Splaiul Independentei, nr. 319, sector 6, Bucuresti
Distribuie