OblonConfort - Inchideri terase, rulouri, copertine Bucuresti

Copertine, marchize, pergole

...
Copertine retractabile pe role

Copertinele retractabile pe role, la fel ca cele cu brate mobile, sunt folosite adesea pentru balcoane. Ele pot fi montate la terasele care sunt amplasate in zone cu curenti si cele care duc lipsa de perete in partea de sus. Materialul aluneca cu ajutorul rolelor( 2, 3 tevi de un tol), iar dimensiunea maxima este de 7 metri lungime cu deschidere de 4 metri. Materialul sau panza folosita pentru copertinele retractabile pe role poate fi inlocuit cu folie transparenta.

...
Copertine tip rulou

Copertinele tip rulou sunt proiectate sa durereze si sa ofere o protectie reglabila, dar si sa reduca temperaturile. Copertina pentru soare, tip rulou OBLONCONFORT are in dotare o manivela, de circa 1,5 metri pentru reglare si este ideala pentru montajul deasupra usilor si ferestrelor. Cu un aspect uniform si un montaj pentru o varietate de suprafete, include si accesorii pentru fixare in beton, iar culoarea poate fi uni sau multicolora, in functie de preferintele dvs.

...
Pergole

Pergola este un fel de copertina retractabila care are posibilitatea sa se inchida sau sa se deschida in doar cateva minute, astfel protejand spatiul dvs. de intemperii. Ea mai este denumita si copertina tuturor anotimpurilor pentru ca poate fi folosita pe toata perioada anului, atat in cazul razelor UV, dar si in cazul ploilor, vantului, zapezii. Pergola se actioneaza electric, iar suprafata de acoperire poate sa fie de 15 metri lungime cu 10 metri deschidere, asta doar dintr-o singura bucata.

...
Marchize

Marchizele sunt o metoda de protectie pentru suprafetele mici sau mari, cu o dimensiune de la 0,5 metri la 5,5 metri si cu raza de la 0.5 metri la 1,5 metri. Structura marchizelor OBLONCONFORT este din PVC si aluminiu, iar caracteristica principala a lor este ca montate la geam, impiedica patrunderea razelor solare in interior, iar in cazul firmelor sunt un puternic impact de publicitate prin imprimarea logo-ului sau numelui firmei.

...
Copertine retractabile cu brate

Copertine retractabile cu brate OBLONCONFORT sunt folosite impotriva ploilor de vara, dar si pentru protectia solara. Ca si avantaj pentru acest tip de copertina retractabila cu brate punctam faptul ca traficul pe sub aceasta nu este in nici un fel influentat cand este deschisa, datorita bratelor care ajuta sa sustina materialul. Copertinele retractabile cu brate sunt folosite in deosebi pentru umbrirea vitrinelor si teraselor stradale, atat pentru protectia solara, dar si pentru vizibilitatea produselor in conditii relaxante. Cu o lungime minima de 2 metri si maxima de 7 metri, deschidere minima de 1,6 metri si maxima de 4 metri, ele pot fi inscriptionate in functie de doritele fiecaruia. Copertinele pot fi incasetate ( cand este inchisa, bratele si materialul sunt protejate de intemperii cu ajutorul unei casete de aluminiu) si neincasetate ( avem nevoie de aparatoare sus pentru protectia materialului cand este inchisa). Culoarea materialului poate fi uni sau multicolora, iar actionarea poate fi manuala sau electrica ( senzor de vant).

...
Copertine verticale cu brate mobile cu carlig

Copertinele verticale cu brate mobile cu carling au la baza un principiu destul de simplu. Materialul coboara, este prins in plan vertical sau inclinat la nivelul balustradei cu ajutorul bratelor rotative care indeparteaza materialul cu maxim 60 cm in pozitia dorita. Acest tip de copertina verticala cu brate mobile cu carlig reprezinta un avantaj vara pentru ca permite o ventilatie buna a aerului, dar si o rezistenta la vant si ploi. OBLONCOFORT recomanda o dimensiune maxima de 4,5 metri in lungime, o deschidere de 2,2 metri, iar culoarea poate fi uni sau multicolora.

Categorii
Date de contact
0729445445; 0740554554
Str. Piersicului , nr. 3, Dragomiresti-Vale, judetul Ilfov
Distribuie