Orchestra Petrecaretii - muzica evenimente Bucuresti

Despre noi

...
Formatie nunta Orchestra Petrecaretii

Vreti ca cel mai important eveniment din viata dumneavoastra sa fie unul special? Orchestra Petrecaretii, formatie nunta, compusa din cei mai experimentati si profesionisti solisti si instrumentisti. Putem cânta în toate partile României (Bucuresti, Pitesti, Vâlcea, Craiova, Constanta, etc). Formatia noastra va promite un eveniment inedit si spectaculos, indiferent de stilul acestuia. Formatia noastra se poate adapta cerintelor dumnevoastra chiar si pe parcursul evenimentului. Suntem o formatie experimentata si dornica de noi aventuri muzicale alaturi de dumneavoastra.

Daca doriti sa participam la evenimentul dumneavostra, indifirent de care ar fi acesta, puteti consulta pagina de oferte de pe site-ul nostru. Puteti regasi 3 pachete create de noi, dar se poate personaliza oferta si în functie de cerintele dumneavostra. Pentru nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0761026079 sau pe adresa de mail: orchestrapetrecaretii@gmail.com. Va vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite de catre noi, va invitam sa vizionati experientele avute de clientii nostrii în rubrica Video. La cererea dumneavostra putem personaliza oferte cu solisti alesi de catre dumneavostra de pe pagina de Solisti. În rubrica, formatie nunta, puteti vedea câteva videoclipuri instrumentale ale formatiei noastre. Speram sa va placa!!!