Pescariu Sports & Spa

Tenis

...
Tenis pentru copii

Sistemul de predare si evaluare al Academiei Tenis Club Bucuresti sustine conceptul “Play and Stay” al Federatiei Internationale de Tenis.
Acesta reprezinta tenis pentru copii cu varsta de peste 5 ani, fiind programul ce permite invatarea notiunilor de baza intr-un mod usor si distractiv: mingi, rachete, terenuri de joc si metodica de predare adaptate varstei lor.

Pentru aceasta varsta, promovam modul de lucru in grupuri de jucatori si introducerea competitiei cat mai devreme ca principali factori de progres si stabilitate socio-sportiva, ce vin in completarea fireasca a procesului de invatare a notiunilor tehnico-tactice de baza.

Fiecare copil sustine o evaluare initiala. Informatiile obtinute in urma evaluarii, varsta si experienta anterioara, stau la baza integrarii lui intr-unul din cele 3 stagii de pregatire:

mingi rosii pe terenul rosu,
pentru copii intre 4-6 ani
mingi portocalii pe terenul portocaliu,
pentru copii intre 7-9 ani
mingi verzi pe terenul verde,
pentru copii intre 8-10 ani

...
Tenis pentru adulti

Tenisul poate fi practicat la orice varsta. Invata alaturi de noi regulile jocului.
Parte a conceptului “Play and Stay” al Federatiei Internationale de Tenis, cursul “Tenis Xpress” este structurat in 6 sesiuni specifice, de cate 90 de minute (format standard). Pe parcursul perioadei de pregatire, adultii invata si dobandesc notiunile elementare de tehnica, tactica si regulile tenisului, pentru ca, la final, sa aiba capacitatea sa joace cu un partener, in competitii, pe un teren normal de tenis, cu mingea de tip verde.

Cursul este destinat tuturor celor care nu au jucat tenis.

Absolventii cursului “Tenis Xpress”, cat si jucatorii amatori cu experienta si cei avansati pot practica tenisul cu unul dintre antrenorii acreditati ai Academiei Tenis Club Bucuresti, prin participarea la antrenamente individuale sau de grup.

Categorii
Date de contact
0372731972
Str. Glodeni, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti
Distribuie