Raluca Tita - Centru de psihologie

Servicii

...
Psihoterapie individuala pentru adulti

Sedintele de psihoterapie pentru adulti se adreseaza în principal celor care se confrunta cu tulburari afective (depresie, anxietate), traume emotionale, stres post-traumatic, tulburari de alimentatie, dependente, tulburari de somn, tulburari obsesiv-compulsive, tulburari sexuale, etc.

...
Psihoterapie individuala pentru copii si adolescenti

Psihoterapia în cazul copiilor si adolescentilor este extrem de utila în procesul acestora de dezvoltare mentala. Psihoterapia îi poate ajuta sa înteleaga mai bine situatiile si schimbarile cu care se confrunta sau se vor confrunta.

...
Psihoterapie de cuplu folosind tehnica IMAGO

Relatiile de cuplu functionale sunt cele care ne determina calitatea vietii si ne ajuta sa ne vindecam ranile din copilarie sau din relatiile precedente. Din pacate, în zilele noastre, aceste relatii sunt din ce în ce mai rare, iar motivul principal este pentru ca ne asteptam ca totul sa vina „natural”, fara a depune efort.

...
Psihoterapie parinte-copil folosind tehnica IMAGO

Aceasta forma de terapie se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si îmbunatateasca relatia parinte-copil sau sa depaseasca problemele si conflictele care apar inevitabil. Prin acest tip de terapie, folosind metoda IMAGO, se dezvolta o legatura mai buna între copil-parinte si o comunicare eficienta.

...
Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup este o forma de terapie în care un numar de participanti se întâlnesc cu psihologul pentru a rezolva o problema care îi vizeaza pe toti. Psihoterapia de grup îi ajuta sa intre în contact cu perspective diferite, sa îsi dezvolte capacitatile de comunicare si sa depaseasca împreuna anumite dificultati.

...
Dezvoltare personala

Sedintele de dezvoltare personala au ca scop dezvoltarea talentelor si abilitatilor fiecaruia, lucru ce poate asigura succesul pe termen lung. În cazul copiilor si adolescentilor, sedintele de dezvoltare personala îi ajuta sa îsi gaseasca drumul în viata si sa fie mai ancorati în activitatile pe care le desfasoara.

Categorii
Date de contact
0735319028; 0746176921
Str. Virgil Plesoianu, Nr. 81A, Sector 1
Distribuie