Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari profesionisti Bucuresti

Tamplar

...
Confectionat polite si rafturi

Fiecare casa este diferita, în functie de dimensiuni, de stilul abordat, de posibilitatile materiale si, nu în ultimul rând, de imaginatia celor care au amenajat-o. În orice casa, alegi mobila în primul rând pentru ca ai nevoie de ea, nu pentru ca trebuie sa umpli spatiul. În alegerea mobilierului, conteaza foarte mult spatiul de depozitare de care ai nevoie.

...
Decupat si montat blat bucatarie

Blatul de bucatarie este esential pentru o camera moderna. Are rolul de a asigura un spatiu necesar pentru gatirea hranei zilnice, dar si pentru depozitarea produselor alimentare, a recipientelor pentru condimente sau a altor obiecte.

Din cauza folosirii intense a acestuia, se uzeaza mai rapid decat restul mobilierului.

...
Montaj mobilier

La prima vedere montarea mobilei poate parea simpla sau de durata mica, dar cand ajungi acasa cu coletele se prea poate sa te descurajeze daca ti-ai propus s-o montezi in conditiile in care nu ai nici o experienta in zona aceasta, avand in vedere multitudinea coletelor, a accesorilor sau uneori lipsa schitei din colet si sa nu iti dai seama cu ce sa incepi. Pentru situatiile in care nu va descurcati sa faceti montajul mobilierului sau doriti sa fiti siguri ca montarea mobilei se face conform planului nu ezitati sa apelati la serviciile noastre de montare mobila casa.

Daca aveti orice fel de intrebari sau doriti sa aflati mai multe informatii legate de modul in care efectuam serviciile de montare mobila sau despre cum serviciile noastre v-ar putea fi utile, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi.

...
Montaj/Reparatie mobilier

Montaj/Reparatie mobilier

...
Reparatie tocarie usi si ferestre

Reparam orice tip de ferestre astfel incat acestea sa functioneze corespunzator.

Oferim servicii pentru toate problemele aparute la sistemele de inchidere ale usilor.

Intretinerea sau revizia tamplariei dvs. cu geam termopan este o etapa care trebuie aplicata periodic (cel putin odata pe an) si este recomandata de producatori ai componentelor din care este alcatuita ferestra termopan sau usa termopan pe care o utilizati.