Rulouri Exterioare Bucuresti

Rulouri exterioare

...
Rulouri exterioare aplicate

Rulourile Exterioare Aplicate sunt acele tipuri de jaluzele din aluminiu cu lamela de 39mm sau 55mm umplute cu spuma poliuretanica intre lamele. Aceste jaluzele pentru exterior aplicate cum mai sunt numite sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Montarea acestor tipuri de rulouri exterioare aplicate din aluminiu pentru exterior se poate face atat pe ferestre si usi din pvc cat si pe unele tipuri de ferestre si usi din aluminiu.

Trebuie sa stiti ca aceste rulouri exterioare aplicate din aluminiu pot fi comandate pe latimi de maxim 3000 mm iar inaltimi de pana la 2700 mm. Casetele din partea superioara unde ruleaza covorul de lamele ale ruloului difera ca si marime in functie de lungime si latime. Ca si dimensiuni ale casetelor acestea sunt cuprinse intre minim 137 mm si maxim 205 mm, dar cum spuneam mai sus depinde de dimensiunea ferestrei sau a usii unde se doreste montarea acetui tip de rulouri exterioare aplicate din aluminiu.

Acest tip de rulouri exterioare aplicate pentru exterior din aluminiu le poate fi adaugat plasa de insecte incorporata, poate fi automatizat electric prin telecomanda, buton, intrerupator sau aplicatie mobila. Pe langa aceste accesorii ele mai pot fi comanda si cu sistem antiefractie pentru siguranta biroului sau locuintei dvs.. Culorile ral disponibile sunt cele standard alb sau maron inchis cat si preferentiale cum ar fi: bej, gri antracit, wenge, stejar auriu, mahon, nuc sau alte culori dorite de client.

...
Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri Exterioare Suprapuse
 
Rulourile Exterioare Suprapuse au caseta si ghidajele din pvc iar lamelele sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic umplute cu spuma poliuretanica. Aceste jaluzele exterioare suprapuse pot fi montate doar impreuna cu tamplaria din pvc deoarece caseta poate fi tencuibila la exterior sau incastrata in perete. Aceste rulouri exterioare suprapuse ofera pe langa intimatate si umbrire o eficienta energetica termica de calitate, reducerea consumului de caldura sau aer conditionat.

Despre aceste rulouri exterioare suprapuse mai putem spune ca pot fi actionate atat manual prin pamblica, snur sau manivela cat si electric prin intrerupator, buton sau telecomanda cu diferite functii. Pentru varianta de rulou exterior suprapus electric nu uitati ca Rulouri Exterioare Bucuresti va ofera si o actionare prin intermediul aplicatiei mobile disponibila pe Android sau iOS. Un alt avantaj al acestor rulouri exterioare suprapuse este acela ca pot fi comandate si cu plasa de insecte incorporata. Actionarea plasei de insecte cat si al ruloului exterior suprapus fiind facuta individual.

Dupa cum spuneam si mai sus aceste rulouri suprapuse sunt solutia ideala pentru un confort sporit, intimitate, siguranta, eficienta energetica si nu in ultimul rand fonicitatea. Rulourile suprapuse pot fi comandate intr-o varietate de modele si culori ral, stocul fiind in permanenta actualizat. Printre cele mai comandate culori ale clientilor nostri se numara culorile ral standard alb sau maron precum si cele preferentiale bej, gri antracit, wenge, stejar auriu, mahon, nuc sau alte culori dorite de client.

...
Rulouri Exterioare Aluminiu

Rulourile Exterioare Aluminiu sunt acele tipuri de jaluzele pentru exterior care au caseta, ghidajele si lamelele din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. In interiorul lamelelor din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica iar lamelele pot avea o latime variata intre 39mm respectiv 55mm. De obicei cele de 55mm se folosesc acolo unde inaltimea sau latimea sunt foarte mari pentru acest tip de rulouri exterioare aluminiu. Pentru aceste rulouri exterioare aluminiu pot fi montate atat pentru ferestre cat si pentru usi din PVC sau Aluminiu va putem spune ca pot fi actionate manual cat si electric.

Pentru varianta manuala ale acestor rulouri exterioare aluminiu trebuie sa stiti ca pot avea actionarea prin snur, pamblica sau manivela. Pentru varianta de automatizare electrica puteti opta atat pentru varianta clasica prin buton sau intrerupator cat si varianta premium pe telecomanda sau aplicatie mobila disponibila Android sau iOS.

Un alt avantaj al acestor rulouri exterioare aluminiu este ca pot fi comandate si cu plasa de insecte incorporata actionata independent de rulou exterior din aluminiu. Plasa de Insecte ale acestor rulouri exterioare aluminiu este din fibra de carbon si sticla de culoare gri deschis, deci afecteaza vizibilitatea de la interior catre exterior undeva la 10-15%. Aceste rulouri din aluminiu ofera siguranta, intimitate, protectie impotriva razelor UV, fonicitate precum si un consum scazut al energiei electrice atat vara cat si iarna.

...
Rulouri Exterioare Automate

Rulourile Exterioare Automate sunt acele tipuri de jaluzele pentru exterior automatizate electric prin motor si actionate prin buton, intrerupator sau telecomanda. Aceste jaluzele pentru exterior automatizate electric necesita atentie sporita in momentul montarii deoarece trebuiesc cunostinte de specialitate. De ce spunem acest lucru? Deoarece in momentul in care se face automatizarea ruloului exterior trebuie tinut cont de foarte multi factori, de aceea nu recomandam montarea unui astfel de sistem de catre clienti.

Automatizarea ruloului exterior necesita cunostinte de specialitate, necesita atentie sporita pentru o cat mai buna actionare si configurarea corecta a sistemelor de siguranta. De ce sa optati pentru un rulou exterior automatizat electric? Multi clienti aleg aceasta varianta deoarece nu mai este necesara deplasarea catre ruloul exterior pentru al actiona. Daca alegeti varianta de automatizare prin aplicatie mobila trebuie sa stiti ca rulourile dvs. pot fi actionate de oriunde sunteti plecat fiind nevoie doar de o conexiune la internet.

Pentru varianta mobila va instiintam ca pot fi si programabile, inchise sau deschise la o anumita ora, sau daca ati plecat pe fuga de la birou sau de acasa le puteti inchide sau deschide cu un singur click. Automatizarea acestor rulouri este special gandita de catre inginerii nostrii special pentru siguranta, actionare usoara si eficienta dar si relaxanta.

...
Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte Incorporata

Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte incorporata sunt acel tip de jaluzele exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse care au incorporata si plasa de insecte. Aceasta plasa de insecte la rulourile exterioare aplicate sau suprapuse este actionata independent de ruloul exterior. Ca si model de plasa disponibila pentru ruloul exterior poate fi decat plasa de insecte tip rulou. Aceasta plasa de insecte rulou este culisata pe un tambur special gandit pentru o eficienta de durata si o actionare cat mai usoara.

Plasele de insecte tip rulou incorporate in ruloul exterior nu au amortizor, deci trebuie tinut cont ca in momentul deschiderii plasei sa tineti de snur pentru a nu scapa plasa din mana. Aceste plase de insecte tip rulou sunt usor de curatat, fiind nevoie doar de un pamatuf de praf sau o carpa sau burete umed.

Ca si culori ral disponibile pentru acest tip de rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata va putem spune ca accesoriile acestei plase vin in culoarea comandata a ruloului exterior. De exemplu daca veti comanda un rulou exterioare culoare ral maron inchis si accesoriile plasei de insecte vor fi tot de culoare ral maron inchis. Durata de viata ale acestor plase de insecte tip rulou incorporate in ruloul exterior aplicat sau suprapus pot avea o durata de viata de minim 5 ani, maximul de viata fiind de pana la 15 ani. Factorii foarte importanti privind durata de viata sunt aceia ce tin de intretinere.

...
Rulouri Exterioare Transparente

Rulourile Exterioare Transparente sunt acele jaluzele care ofera protectie impotriva intemperiilor cum ar fi ploaia sau vantul puternic. Pe langa aspectele mentionate anterior mai putem spune despre aceste jaluzele exterioare transparente ca in functie de modelul ales ele pot oferi si izolare fonica sau izolare termica. Ofera un grad ridicat al ploii sau zapezii de pana la 99% iar folia este special tratata si conceputa atat pentru o durata lunga de viata precum si comandarea lor pe dimensiuni mari.

Folia din Pvc al acestui rulou transparent este special conceputa sa reziste si la razele UV si un grad ridicat al rezistentei la vant puternic. Ca si modele de rulouri transparente acestea pot fi atat clasice cu bride, pe tambur sau casetate cu ghidaj. Cele din urma pot fi atat cu actionare manuala prin manivela cat si electric cu buton, intrerupator sau telecomanda.

Ca si durata de viata ale foliei din pvc ale acestor rulouri exterioare transparente putem spune ca in functie de mediul in care sunt utilizate pot avea o rezistenta de pana la +10 ani. Curatarea foliei se face foarte usor cu ajutorul unui burete sau carpe umede. Nu este recomandat ca folia sa fie curatata de aspirator cu aer cald